Во Cosmo има неверојатни попусти, денес имаше толку гужва во Зебра, не можев ни да видам убаво. Премногу девојки кои промовираат нешто на секој чекор, премногу жени се будаат и се задржуваат долго на рафт за еден кармин... се надевам дека попосле ќе биде поолабавено. Знам дека на 6-ти, 7-ми и 8-ми има 30% попуст на сите производи на Gosh (баш си бендисав едно карминче), има многу попусти и на Maybelline (Colorama Tube Gloss [сјај за усни]- 67 ден.; Colorama Lip Gloss [сјај за усни]- 89 ден.; Colorama моливче за усни - 75 ден,; Colorama Mono Eye [сенка]- 89 ден.). На Rimmel исто така има попусти (Lasting Finish [течна пудра] - 193 ден.; Scandal Eyes Extra Black [маскара] - 199 ден.), а она што најмногу ме привлече беше:
- Сет L'Oreal Manga маскара + Mat Magique пудра за 499 денари, ако има некој искуство со овие 2 производи нека пише.
- Rimmel Kate Moss кармин за 119 денари, одамна ги меркам овие карминчиња, не дека и вака се нешто прескапи, ама ете баш денес налетав на нив на уште подобра цена, ако има некој исуство и со овој производ нека пише.
Него, да не знаете денес до кога се отворени продавниците на Cosmo?
- Сет L'Oreal Manga маскара + Mat Magique пудра за 499 денари, ако има некој искуство со овие 2 производи нека пише.
- Rimmel Kate Moss кармин за 119 денари, одамна ги меркам овие карминчиња, не дека и вака се нешто прескапи, ама ете баш денес налетав на нив на уште подобра цена, ако има некој исуство и со овој производ нека пише.
Него, да не знаете денес до кога се отворени продавниците на Cosmo?