Ами фала богу некој да ме разбере )) Фала ти мнооогу на предлозите!Случајно влегов на темава не со првенствена цел за да помогнам (признавам) , туку си реков деее нова тема некој отворил јупииииии и ајде брзо брзо да влезам. Да прочитам можеби и мене некоја идеја ќе ме бендиса па ќе ја искористам за кога јас ќе треба да купувам поклон.
Детето си кажа дека си има пријателка со која си е доста близок , дека ќе се има роденден девојчето наскоро и бидејќи и е јубилеен се сетил да и купи кристал од Сваровски зошто сите ние девојчињава потајно си уживкаме во светликави кристалчиња одвреме навреме, па макар биле од пазар земени за 50 ден.
Идеите од Аркантос се прекрасни и иновативни но јас некако ги доживувам како момчето или некој кој е вљубен во неа да би ги направил. Јас на нејзино место и другар мој толку да се намачи некако би ми дошло како скриена порака за I love you... а ако има вистина во ова I love you тогаш и те охрабрувам да направиш нешто вакво затоа што дефинитивно ќе ја поместиш од место.
Орхидеја лошо се вклучи во муабетов мислам дека и самата знае. Можеше барем идеја да даде, или да донира едно 100 евра ако мисли дека целта на темава е да се соберат пари за подарокот
Он топик:
Имаш привезоци до цената што си планираш да ја одвоиш, и можеш да ја искомбинираш со кожна врвка исто има таму и кристалчето па ќе може да си го носи и за секој ден. Убав подарок за 18 год.
Ако има омилена група, пејач или пејачка можеш да и купиш некој омилен албум проследено со убава бела роза.
Или на обична бела маица нека ти напишат некоја кратка порака за Хепи брдеј, и урамија во некоја стаклара. Јас еднаш урамив дресс , ме фати 600 ден, и беше баш специфичен подарок .
Нешто вака ама наместо дрес, на маицата би имало роденденска порака и долу три слики ваши од некои убави моменти.
Моментално толку од мене ако се сетам на нешто ќе се навратам пак.
"Имаш привезоци до цената што си планираш да ја одвоиш, и можеш да ја искомбинираш со кожна врвка исто има таму и кристалчето па ќе може да си го носи и за секој ден. Убав подарок за 18 год." дефинитивно ќе е оваа Фала ти моме многу уште еднаш.