Случајно влегов на темава не со првенствена цел за да помогнам (признавам) , туку си реков деее нова тема некој отворил јупииииии и ајде брзо брзо да влезам. Да прочитам можеби и мене некоја идеја ќе ме бендиса па ќе ја искористам за кога јас ќе треба да купувам поклон.
Детето си кажа дека си има пријателка со која си е доста близок , дека ќе се има роденден девојчето наскоро и бидејќи и е јубилеен се сетил да и купи кристал од Сваровски зошто сите ние девојчињава потајно си уживкаме во светликави кристалчиња одвреме навреме, па макар биле од пазар земени за 50 ден.
Идеите од Аркантос се прекрасни и иновативни но јас некако ги доживувам како момчето или некој кој е вљубен во неа да би ги направил. Јас на нејзино место и другар мој толку да се намачи некако би ми дошло како скриена порака за I love you... а ако има вистина во ова I love you тогаш и те охрабрувам да направиш нешто вакво затоа што дефинитивно ќе ја поместиш од место.
Орхидеја лошо се вклучи во муабетов мислам дека и самата знае. Можеше барем идеја да даде, или да донира едно 100 евра ако мисли дека целта на темава е да се соберат пари за подарокот
Он топик:
Имаш привезоци до цената што си планираш да ја одвоиш, и можеш да ја искомбинираш со кожна врвка исто има таму и кристалчето па ќе може да си го носи и за секој ден. Убав подарок за 18 год.
Ако има омилена група, пејач или пејачка можеш да и купиш некој омилен албум проследено со убава бела роза.
Или на обична бела маица нека ти напишат некоја кратка порака за Хепи брдеј, и урамија во некоја стаклара. Јас еднаш урамив дресс , ме фати 600 ден, и беше баш специфичен подарок .
Нешто вака ама наместо дрес, на маицата би имало роденденска порака и долу три слики ваши од некои убави моменти.
Моментално толку од мене ако се сетам на нешто ќе се навратам пак.