Дрога е ако се предозираш и после пушење имаш мачнина, гадење, анксиозност, параноја. Лек ако ти помага против болка@MNOGO BITNO
Еднаш викаш дека марихуаната не е дрога,сеа па дека е ем дрога ем лек.WTF?!
Дрога е ако се предозираш и после пушење имаш мачнина, гадење, анксиозност, параноја. Лек ако ти помага против болка@MNOGO BITNO
Еднаш викаш дека марихуаната не е дрога,сеа па дека е ем дрога ем лек.WTF?!
Ајде кажи пак мн. Битно е твоето мислење ????? ХахаххахаЛегендо јас викам дека е лек ,а не дрога ,а ако некој ете по научни некој искази со тоа што содрзела истата ја класифицираат како ОПОЈНА дрога ,знаци е и тоа и тоа ,а јас ја гледам како ЛЕК .
АЈ СЕГА ПАК ПРАШАЈ МЕ .
Во канабиноиди меѓу другите спаѓаат и чоколадото, биберот и ехинацеата, не се дроги, не се нелегални и цел свет ги конзумира без никаков проблем.Ти не си фармацевт па да даваш толкувања. Секое растение е класифицирано во фармација врз база на компонентите што ги содржи. Марихуаната спаѓа во канабиноиди за твоја информација според класификацијата
И кокаинот е и лек и дрога. Метадонот чист лек.
Ааа немогуќе..
Ако какаото е канабиноид, и од него нели се прави чоколада јас со две раце потпишувам дека сум најголем наркоман се шалам.
За какаото ај и некако ќе сфатам пошто ми ствара зависност и когс имам недостаток на шеќер обавезно нешто благо јадам, затоа и влечкам кесички од кафиќите по мене.. Ми се тресе телото и ми се суши устата. Знам : D
Добро ова има логика, ам за бибер никад ни на крај памет..
Све је могуче, свите сме дрогаши...