ДобредојдеЗдраво еве и јас ви се придружив, се надевам за малку помош додека се снајдам низ темиве
ДобредојдеЗдраво еве и јас ви се придружив, се надевам за малку помош додека се снајдам низ темиве
Добредојде..Здраво еве и јас ви се придружив, се надевам за малку помош додека се снајдам низ темиве
Добре дојде,слободно прашај што не ти е јасно.Здраво еве и јас ви се придружив, се надевам за малку помош додека се снајдам низ темиве
Добро ве најдов се надевам дека добро ке ме прифатите на форумовПак ни дошо Dare денес има и аватар...добре дојде Даре и од тука
Eпа ајде добро не нашол во втор пат, убав престој. Ако има нешто слободно можеш да ме контактираш буквално за сё можеш да ми пишеш.Епа ајде добро ве најдов, после скоро месец дена од коа се регистрирав конечно ме порази досадата и решив да го разгледам форумов. Гледам нов е и оди кон подобро. Како и да е сега за сега нема многу да киснам овде, едно заради проблеми со време, друго заради некои предходни лоши разочарувања од форумџиските дискусии. ( оние шо беа од бадијала знаат за шо зборам ).
Ама се надевам дека овде нема да се јават слични проблеми и ќе се оформи една добра екипа