Добредојде на нови членови

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
бш ти стои супер црна боја,осеќај се на форум како у куќа сфоја
вуелкм црна, поздраф нездраф :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: Woman in black

Мирче_мкД

Истакнат Член
25 јуни 2012
173
121
343
31
Епа ајде добро ве најдов, после скоро месец дена од коа се регистрирав конечно ме порази досадата и решив да го разгледам форумов. Гледам нов е и оди кон подобро. Како и да е сега за сега нема многу да киснам овде, едно заради проблеми со време, друго заради некои предходни лоши разочарувања од форумџиските дискусии. ( оние шо беа од бадијала знаат за шо зборам ).
Ама се надевам дека овде нема да се јават слични проблеми и ќе се оформи една добра екипа :D

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Епа ајде добро ве најдов, после скоро месец дена од коа се регистрирав конечно ме порази досадата и решив да го разгледам форумов. Гледам нов е и оди кон подобро. Како и да е сега за сега нема многу да киснам овде, едно заради проблеми со време, друго заради некои предходни лоши разочарувања од форумџиските дискусии. ( оние шо беа од бадијала знаат за шо зборам ).
Ама се надевам дека овде нема да се јават слични проблеми и ќе се оформи една добра екипа :D
Eпа ајде добро не нашол во втор пат, убав престој. Ако има нешто слободно можеш да ме контактираш буквално за сё можеш да ми пишеш. :)
Овде нема проблеми, ама ајде да не се преречам.

И еве едно коктелче да се разладеш од горештните.
summer-drink.jpg