Денес ме насмеа...

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
На царина:
-Циго, што имаш во вреќата?
-Храна за канаринци.
-Дај да видам?
-Абе ова се рачни саати!
-Ако јадат јадат, ако не ќе ги продадам.
јес дека го украдов од темата Вицови од пријателoт Dionaeam лелеееееееееееееееееееееееееее се прснав од смеење циганска работа хахахахахахахахахахахахаха:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
хахахахаххааахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах е немом поќе значи ахахахахахахахахахахахахахахахахахах :rofl:rofl
1006234_571374509567813_219328766_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: kizzo and Primrose

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
До жената,
,,Драга ме киднапираа вонземјани..прават експерименти со мене.. Ме прскаа со женски парфем,ме намачкаа со кармин,ми го изгребаа грбот ... ми ги зедоа парите ... за 1 час ветија дека ќе ме пуштат''
:rofl