Денес ме насмеа...

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,440
2,539
1,133
На телевизор - малечката невеста, ти гледаш у компјутер, од едн пут звук како у најлош хорор филм, ти погледнеш у телевизор, кд што да видиш - Ананди расипала ориз.. :D
 

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,635
5,809
1,153
27
Western Sky, Land of Oz.
voopsto ne e smesno nekogo so ime i prezime da go ismejuvate
Кога некоја личност ќе прифати нешто да го сподели со јавноста треба да е подложна на критики - негативни или позитивни. И треба да знае да се сноси со истите. Јас превземам целосна одговорност за се што сум направила кое за некој можеби е добро за некого не. Следно, коментарот не е никаква лична навреда, истото што е поставено во песната е преточено тука, во цитираниот дел. Јас се извинувам ако нешто што за мене делува смешно како е презентирано и сервирано пред јавноста, за тебе не е.

П.С Знам дека е оф топик, и однапред им се извинувам на модераторите и на администрацијата.


Денес ме насмеа -
 
  • Like
Реакции: 4FUN, BlackTulip and JaMi