Денес ме насмеа...

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Се возат Рамче и Неџмие во кола кога Неџмие забележува микробранова на патот.
- Брзо Рамче, земи ја микробрановава!
Излегува Рамче, ја грабнува печката, ја става во кола и тргнува. Две минути после тоа полицаец ги брка, застанува и прашува:
- Добро бе, биваше ли радарот да ми го соберете?:rofl

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Телефон ѕвони во станот на АМДИ БАЈРАМ , пратеник во Собранието. Се јавува неговата сопруга и слуша мил женски глас:
- Добар ден!
- Дали е тоа станот на АМДИ БАЈРАМ? Ми треба АМДИ!
- А кој го бара?
- Овде е една негова школска другарка!
- Лажеш ку*во, АМДИ никогаш не одел во школо ...:rofl
--------------------------------------------------------
На царина:
-Циго, што имаш во вреќата?
-Храна за канаринци.
-Дај да видам?
-Абе ова се рачни саати!
-Ако јадат јадат, ако не ќе ги продадам..:giggle

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Не сум знаелa Математика, епа сигурно нема да одам во продавница и да кажам ДАЈТЕ МИ КАШКАВАЛ ВО ФОРМА НА ТРАПЕЗОИД СО ПЛОШТИНА 80cm КВАДРАТНИ И ПЕРИМЕТАР 50cm ...

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
На час по гинекологија го прашува професорката еден школски (ама тој трупец) што пренесува папочната врвца од мајката кон детето и овој ни е едно ни две ве вика -Хамбургери со минимална димензија:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: kizzo

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Еден муштерија мада не беше смешно него баш засрамувачки за фирмава наша т.е. кафичот :sram Значи имам еден шеф/маркер, Перо се вика, и е мнооогу мрднат, коа му е досадно зима од оние шо се пластичнине мешалки шо се ставаат за у коктел ги распарчува, зима цевки за нескафе и со нив не гаѓа, тепа време чоекот си праи да му е интересно, и денес еден гостин ме вика на маса и вика девојче извини ама со ова што го најдов у кафето (парченце од тоа пластичното мешалче на Перо го извадил од кафето и го стаил у тацната) да не го види некој може да се удави, и ја таква се испозачудив ама и многу ми дое смешно пошо знаев од кај дошло у кафето :rofl И таква викам извинете незнам ова како дошло тука, вика не, немај гајле знам дека не е до тебе ама кажете им на шанк да припазат друг пат на вакви работи, викам извинете уште еднаш, кафето е од нас и отидов да му покажам на Перо шо се десило и цел персонал се изгазивме од смеење, ама Перо го кркаше на крај како и да е, кафето кај него на расход и плус 300 денари казна, му скратија од дневница :D Е и друг пат нека не гаѓа со тие :sreken