интересен одговор сепак ме бендисаАко кажам што е романтично за мене сигурен сум дека половината тука ќе ме помислат за луд, а другата половина ќе се плашат од мене.
интересен одговор сепак ме бендисаАко кажам што е романтично за мене сигурен сум дека половината тука ќе ме помислат за луд, а другата половина ќе се плашат од мене.
А кое е по патетично ова твоето што ќе се правиш дека си нешто поразлично од другите девојки или да си се опуштиш со дечкото и да го изненадиш со некој романтичен гест.Верувај и машките сакаат романтика.Дали сте романтични и дали ја сакате романтиката?
се смета дека девојчињата се оние кои се најромантични, но на пример јас не сум.. да убаво е кога некој ќе ти каже нешто убаво.. но сметам дека границата меѓу романтиката и патетичноста е многу мала, дури невидлива.. луѓето кои се многу романтични, многу се патетични и смешни...
не гледам ништо патетично во тоа што не сум романтична..А кое е по патетично ова твоето што ќе се правиш дека си нешто поразлично од другите девојки или да си се опуштиш со дечкото и да го изненадиш со некој романтичен гест.Верувај и машките сакаат романтика.
Премногу си гледала амерички филмови.не гледам ништо патетично во тоа што не сум романтична..
да убаво е да те изненади некогаш или ти него.. ама некогаш..
но лигавење ..... те сакам по 54574575411.. пати на ден, ѕвонење исто толку мене, бакнување на дожд и сл. работи ... не фала..
шо знам.. мождаПремногу си гледала амерички филмови.