Дали сте романтични?

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
Сум романтична и сакам да сум романтична.
Правам многу интересни романтични моменти но не и до момент да се и лигавам.
Романтиката е дел од љубовта а ако има љубов мора да има и романтика.Неизбежна е.

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
па би требало да сум романтичен.........но многу од романтичните работи ги праам неочекувано.....да дојде до изненадување.....

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Повеќе од што треба сум романтична.Но,ја покажувам таа страна само за оној кој ми значи.Има некои за кои не вредела со прст да мрдам а јас сепак сум правела многу романтични работи.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Mistery :)

Истакнат Член
23 февруари 2013
145
188
143
Сакам малку романтика ..а не до толку со свеќи со разни работи , немам ништо против ама не сум по тие работи :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Јас? Екстремно романтична личност.
За мене без романтика не може ни да почне ни да заврши денот.
Во се’ си наоѓам романтика, во музиката, во изгрејсонцето, во јадењето. Во се’.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and violetmoon

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Романтика??? Тоа беше она за што постојано се пишуваше во ,,наш свет,, а го имаше и у америчките филмови??? И двајцата со дечко ми не сме ич по романтиката. Ако ни се јаде седнуваме јадиме, нема време за декорации на маса, редење свеки итн. Ако ни се спие легнуваме и заспиваме као трупови и двајцата, нема време за шепотења, а и да има не идат у предвид такви ствари, за мене тоа е само лигавење. И најголемите фраери знаат да изрецитират по некој нежен стих па утре да не те ни познаат на улица.

• Ми се допаѓа
Реакции: Avona Vi

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Романтична да...сум премногу...само да расчистиме некои работи за некои луѓе романтика се свеќите и слично, но има и многу други работи кои се секојдневни а сепак се романтични...на пример за мене е романтично кога маж ми ќе ми свари кафе и ќе го донесе во кревет и си уживаме пред тв со кафето в рака легнати в кревет, романтично ми е кога јас и тој си играме со синчето на спална, романтично ми е кога готвиме заедно....кога играме табла на тераса и многу други слични работи кои се секојдневни а сепак сами по себе за мене се романтични....а се разбира и вечери со свеќи и тивка музика нежни разговори не ми се лигавење туку нешто што одвреме навреме и треба на секоја врска и секој брак зашто прават да се чувствуваш убаво ти ги разгоруваат и љубовта и емоциите и страста...ама секој пар си е приказна за себе со свои потреби, за некои парови некои работи се лигавење за некои не се....

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos and МиГ 21