Дали пушите цигари или сте против пушењето?

Дали пушите цигари ?

• Вкупно гласале
    205

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
Не пушам цигари. Не дека не сум пробал, ама едноставно не можам да ги пушам. Порано додека татко ми пушеше дури и не ми сметаа, но откако тој престана, веќе почнав да чувствувам потешкотии кога некој пуши во моја близина. А инаку оние кои сакаат да пушат слободно, не ми сметаат (додека не се до мене), сепак тоа е нивно право :)

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
193
43
In Chuck Bass' bedroom
Пушев. Не многу. Кутија за 2-3 дена. Не се сеќавам кога престанав, можда 6-7 месеци поминаа.
Онака без причина престанав, можно е и пак да почнам да пушам. :)
Не ми сметаат пушачите, секој си има право сам да се труе, се додека не почне и мене да ме труе. И кога пушев ми сметаше туѓиот чад па и сега, избегнувам затворени простории со пушачи.

Lucia

Староседелец
14 февруари 2012
34
58
1,018
Пушач сум и сметам дека тоа ми е најголема мана. Ќе ги откажам некогаш, тоа сигурно, сега за сега волјата ме издава и никако да ги откажам.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Не пушам...ги мразам и сум многу против цигарите...не сакам да бидам во просторија на пушачи и не дозволувам да се пуши кај мене во соба, најгрдо нешто е дечко пушач .. бљак!

Emily023

Активен Член
15 февруари 2012
245
113
43
29
Hawaii,USA
Не пушам а дома кај мене сите пушат,и против сум ем пари даваат ем мирисаат од километри

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Да, пушам цигари од мојата 16-та година.
Пробав на своја волја затоа што викаа дека супер иде цигара после обилен оброк.Пробав и навистина беше супер.Пробав и со алкохол, и така ми идеше, и реков дека цигарите се за мене :D После секс, после будење, после туширање, во моменти на нервоза итн итн

Minella

Активен Член
15 февруари 2012
171
171
43
Pust ostrov
Никогаш не сум ни пробала , ниту пак ме привлекувало да пробам , а и никогаш нема ни да пробам :sreken