Дали пушите цигари или сте против пушењето?

Дали пушите цигари ?

• Вкупно гласале
    205

Cristian

Нов член
14 февруари 2012
5
6
3
Kicevo
хахаххаха што ке се покажам со цигара? хахах леелее.Онака некогаш кога нема што да правам се ќе ми е преку глава и ке земам една цигара и ќе ја густирам.Аама тоа ретко може да се деси.;)

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
хахаххаха што ке се покажам со цигара? хахах леелее.Онака некогаш кога нема што да правам се ќе ми е преку глава и ке земам една цигара и ќе ја густирам.Аама тоа ретко може да се деси.;)
ако не си пушач ич не почнувај и не се залажувај дека е ретко и ради филм
што е ретко ќе зачести, зашто работите почесто ќе одат преку глава

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Cristian

Cristian

Нов член
14 февруари 2012
5
6
3
Kicevo
Фала за советот ама не се плашам од тоа.Никогаш немат да станам зависен од едни еб**и цигари-Џабе ке ти објаснувам нема да ме сватиш...:D

Proton

Староседелец
12 февруари 2012
148
279
1,063
Скопје
Многу ми е ќеф што се забрани пушење во локалите. Јес да само у центар на Скопје се почитува, ама бар кога ќе си дојдам од кафич или диско не смрдам целиот на пепељара.

Иначе, пушете си не ми смета. :D

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Многу ми е ќеф што се забрани пушење во локалите. Јес да само у центар на Скопје се почитува, ама бар кога ќе си дојдам од кафич или диско не смрдам целиот на пепељара.

Иначе, пушете си не ми смета. :D
Разбирам за ресторани, слаткарници, разбирам за места каде се служи храна, ама не разбирам за кафулињата. Кафето внатре, а цигарата надвор, а надвор зима. Е па не е фер. :nah

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and TheKitten

Whisper

Нов член
14 февруари 2012
5
4
3
Не, не пушам цигари. Морам да признаам, сум запалила неколку пати, но тоа беше од љубопитство. Никогаш не продолжив да пушам и се надевам дека и во иднина ќе биде така. Сепак сметам дека пушењето е правосмукалка за џебот и здравјето. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: KaMa(