Дали некогаш сте плачеле во јавност?

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Дали ви се случило да пуштите солза во јавност пред многу луѓе? Во дискотека,на работа,на училиште,факултет,во парк или било кое друго јавно место?
Дали сте од оние личности кои ги покажуваат своите емоции без разлика каде се наоѓаат или пак внимавате и ги задржуваате емоциите во себе?
Дали чувствувате некој срам ако плачете пред многу луѓе?

iva89

Полноправен Член
27 февруари 2012
76
75
18
Се воздржувам затоа што знам дека на некои луѓе ќе им биде мило и задоволство да ме видат во таква состојба, а јас тоа задоволство не им го пружам

• Ми се допаѓа
Реакции: Rosana, cece17 and Luckky

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Не. Многу тешко ги покажувам емоциите, и кога ми е најтешко кога плачам скоро секогаш сум сама :)
Исто и јас...ако има некој со мене мислам дека не можам да си се исплачам на раат... дури и на погреб кај дедовците сум се криела да не ме гледаат

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Да. Кога бев помал и кога почнав да осеќам срам, болка, нервоза, лутина. Со ова на некој начин се истурав, но обично се обидував да дојдам до дома па после да почнам да ронам солзи. Истотака на погреби.

Ми се случува да ми се насолзат очите од време на време во јавност, доколку дојде до некоја таква ситуација, но ништо страшно.

Обично во денешно време можно е да ми се случи да се плачам дома, откако ќе размислам за нешто долго време и ќе се убедам себеси дека вреди за тоа да се плаче.
Дури и јас морам да признаам дека сум плачел за глупости за кои не вредело ни да се мисли, а не па нешто повеќе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
2 пати. Првиот пат во школо, имав многу тежок период, разговарав со другарка ми и се расплакав, ама само ние 2 бевме... Вториот пат на погреб кај премногу блиска личност. :place

Иначе не покажувам емоции општо, не само кога сум тажна.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не се срамам доколку заплачам,тоа не го правам од што јас сакам туку само од себе ми доага,не плачам на јавни места,знам да се воздржам а знаат да ми се насолзат очите.
Ептен ми е глупо кога срекавам члуге што плачат секаде и за секакви ситници,тоа некако му доага како за привлекување внимание.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and slb_bobo