Два пати досега ме има газено сенка. Првиот пат ме гушеше па ме стегаше за половина. Никако не можев да писнам само знам дека си кажував молитви во себе. Имав траги од линии на половината како некој да ме жгрпал бев и црвена. И ден денес ми е останати некоии линии (да ме потсетува на таа ноќ)
У3:15 тоа... Јас колку што имам разбрано, во 3:15 кога ќе се поклопат трите стрелки на часовникот, ѓаволот му се смеел на Господ (а еве сега прочитав нешо, Исус починал во 3:15 па фактички тоа време сатаната 'славела').
За личните искуства не би да коментирам, а приказни имам слушано многу... И од прва рака, и постари кажувани прекажувани.
Еве да кажам мој другар шо ми има кажувано пред 5-6 години: на петок 13 се враќал ноќта дома со моторот и имал сообраќајка, точно во 3:15. Среќа шо поминал полесно повреден. А измерените км на моторот биле 666.
Оди во најблиската црква запали голема свека на Господ и помала на св.ЈованНа црн Св Јован ме удира кола, на раѓање на св Јован паѓам од мотор (едноставно како да ме бутна некој од мотор) а јас сум роден на Св Јован 20ти јануари. И неможам да си го објаснам ова.....дали Јован не ме сака или пак ме чува. коа ме удри кола со глава скршив цел шофершајбна, поминав само со два три конци. Кога паѓав од мотор прво ми падна кацигата па ја се тумбав и завршив на милиметар со главата од тротоарот и поминав само со гребаници. Сеуште се чудам како и се прашувам што е следно LOL
то се зове дежа ву младичу .... и мене м исе има дешавано и баш имав една ситуација му викам на еден другар онај чоеко шо оди пред нас ке падн исега и ми вика ај бегај таму и стварно падна и другар ми ми вика како знаеше?Ja nezz so se slucuva so mene ko da ziveam po vtor pat ili mozebi imam vizii znaci primer si sedam pred PS i se sto se desava kako da bilo porano znam se tocno sto ke se desi ama ipak toa ne trae poveke od 10tina sekndi tie 10tina sekundi kako da gi ziveam po vtor pat...
Ти верувам затоа што истото ми се има случено.Само кај мене наместо сенката да ме гази, имав дупла сенка и постојано како некој да ме следи а сето ова беше период пред да направиме тешка сообраќајка.
За време на спиење како врз мене да легнуваат 10 тина души и да ме стегаат за гуша, ни самиот не знам како се ослободив нити што сум мислел.
Ми има излезено св.Петка во ходник, откако претходно кобев дека само будалите одат навечер на гробишта (нели таков е адетот откако ќе почине некој) а почина мој не толку близок дедо.Моите сеуште беа на гробишта а јас седев кај другар.Кога се вратив запалив светло и ја видов нејзе стоеше на сред ходник.Се ежам у пм.Ако ми се деси нешто маријанела ќе ме носиш на бајачка
Има и други случки ама во друга прилика
Можеби ти се има појавено Елизабет Батори, и сакала да ти ја испија крвта/ ? :alienДа, и тоа не еднаш ама ако споделам што ми се случило можеби ќе ме сметаат за луда, така да ќе остане само на краток одговор ДА.