3:15 тоа... Јас колку што имам разбрано, во 3:15 кога ќе се поклопат трите стрелки на часовникот, ѓаволот му се смеел на Господ (а еве сега прочитав нешо, Исус починал во 3:15 па фактички тоа време сатаната 'славела').Го немам гледано. Ова кај мене се случува веќе по 2 пат и е во период од 3:10 до 3:30 навечер пред тоа и после тоа нема ништо.
Страшна работа е тоа одкоа ми се случи веќе почнав да верувам во некој натприродни работи3:15 тоа... Јас колку што имам разбрано, во 3:15 кога ќе се поклопат трите стрелки на часовникот, ѓаволот му се смеел на Господ (а еве сега прочитав нешо, Исус починал во 3:15 па фактички тоа време сатаната 'славела').
За личните искуства не би да коментирам, а приказни имам слушано многу... И од прва рака, и постари кажувани прекажувани.
Еве да кажам мој другар шо ми има кажувано пред 5-6 години: на петок 13 се враќал ноќта дома со моторот и имал сообраќајка, точно во 3:15. Среќа шо поминал полесно повреден. А измерените км на моторот биле 666.
И да кажам дека после овој одговор ке избегавам да си идам дома тоа време или ке си идам до 2 часот или покасно накај 5-6 И сега седам ама со музика малце колку да не слушнам некој тропања
Епа не иди, изгледа Јоки не сака да те гледа у црквачесто идам
Натприродна се прифаќа, ама случка шо неможиш да ја објасниш, кај несфатливо звучи па и смешно.Можи да се избриши темата чеда модератори, дозволувам