Вицови

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
ОГЛАС : СЕ ПРОДАВА Доминиканска кошаркарска репрезентација со ФУЛ ОПРЕМА (СУДИЈА, СВИРЧЕ И 15 КОША ГРАТИС)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Blondie

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Некоја девојка на село го однела бикот на парење со крава од некоја од соседните куќи, и додека бикот и кравата се пареле, девојката и момчето кое што било сопственик на кравата седеле на оградата и ги гледале. По некое време момчето и вели на девојката:
- Кога го гледам вака бикот, просто и мене ми се прави истото.
Девојката се врти и му вели:
- Прави што сакаш, кравата е твоја.

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Еј дечки!
- На кого бе ти „вљекчки“?
Не, на тебе..
- Кој ме е*е?
Не, не... ништо!
- Шо бе пиштол?
Абе, не ти викам ништо, дека во ред е.
- Кај тече мед бе?!
Добро, кога не сфаќате си одам!
- Каде бе оган?
Глуп си, чао!
Што бе, ме викаш на какао? :)

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
Си бил некој човек кој пател од слаба ерекција... Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра. Човекот среќен испил 2-3 апчиња одеднаш и нон стоп му бил дигнат. Среќен така е*ел се што стигнал, жена , деца , комшии сите селани по ред све живо по*бал... Сега пак проблем било да го симне. Се појавува пак кај докторот.
- Колку апчиња испи?
- 2-3.
- А ууууу... си претерал. Сега пробај дома со струја некако пецни го па треба да се спушти.
Видел невидел човеков отишол дома, во дворот нашол акумулатор го поврзал и го пецкал... Го видел некој соселанец, сиот исплашен се растрчал низ селото и на цел глас викал:
- Бегајте луѓеееее ... Овој пак го полнииии...

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Еден селанец си имал една овца. Таа овца си ја сакал најмногу на свет повеќе и од жена му. Еден ден додека ја пасел овцата му избегала. И така селанецот очаен по неговата овца ја барал цел ден, најпосле се стемнило ама селанецот не ја нашол неговата овца. И така тој решил да ја преспи ноќта во хотел. Отишол во најблискиот хотел. На рецепција побарал соба ама рецепционерот викал дека нема слободна соба. Селанецот бил упорен во барањето, и на крај рецепционерот рекол дека има слободна соба, но дека не може да спие на креветот така валкан. Селанецот му рекол дека ќе спие под креветот и така се договориле селанецот да спие под креветот. Рецепционерот го испратил селанецот во собата. Селанецот ги соблекот опинците и ги оставил пред врата. Потоа влегол во соба и легнал под кревет. Кај рецепционерот дошла една вљубена двојка и рецепционерот им ја дал собата каде што спиел селанецот. И така вљубената двојка право легнале на креветот и почнале да ја прават таа работа. На селанецот почнало од горте се да му се тресе. Утрото кога се разбудиле момчето и вика на девојката:
- Душо моја кога те гледам тебе како да го гледам цел свет.
Селанецот му вика:
- Момче, а ја виде мојата овца?

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
Се враќа Трпе дома,влегува во спалната и ја гледа Трпана со швалер во кревет.
Швалерот одеднаш скокнал, набрзина си ги собрал алиштата и ја летнал низ врата.
Трпе разочарано и вели на Трпана:
- Аман мори Трпано, кај го најде овој некултурен, ни мене здраво, ни тебе фала...

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Питач му вели на циција:
- Дај, те молам десет денари за леб.
- Прво да го видам лебот.

Трпе го прашува татко му:
- Tато што е разликата помеѓу бесплатно и џабе?
- Tи учиш бесплатно, ама за џабе.

Отишол Трпе дома и ја гледа жена му со друг во креветот, и им вели:
- А бре Трпано еднаш сама да беше во креветот.
А на тоа Трпана му вели:
- А ти еднаш да дојдеше покасно дома.

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
Оди плавуша да купи лаптоп и вика:
-Сакам да купам лаптоп!
-Госпоѓо имаме само Дел лаптопи!
-Не сакам дел, сакам цел!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Snow

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Какво е детето на Јапонка и Црногорец?
- Многу му се работи, ама баш го мрзи да стане.