Вечер ќе одам...

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,762
787
1,133
Skopje
да се надоврзам за клупата , има едни клупи никој не ги посетува ,а така се на убаво место во населба водно по убаво оди најди ,така да некогаш е убаво да се седне ! ;) добра идеја како и да е !