Вечер ќе одам...

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
вечер на Том Нови (дека добив гратис па да искористам да истурам све живо диво од мене) :zelen
 

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
вечер на Том Нови (дека добив гратис па да искористам да истурам све живо диво од мене) :zelen
Јас па како го пропуштив моментот дека доаѓа?? А каде настапи, сигурно била топ журка, макар што сите по кафани се акнаа синоќа :biggrin
 

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
Јас па како го пропуштив моментот дека доаѓа?? А каде настапи, сигурно била топ журка, макар што сите по кафани се акнаа синоќа :biggrin
настапи во Expo Centar-ex Coloseum, немаше многу народ, си беше кулирачки и разиграна атмосферата.. :)
 
  • Like
Реакции: Kitty