Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Порано имав повеќе време и често ги цртав, им правев најразлични глупости и некако ко да се презаситив од таквите шаренила, па сега најчесто ми се еднобојни.
Бордо, црвени, креч-бели или во беж-тонови.
Девојки многу убави ноктиња имате моментално ги немам средено, не ми стојат многу долги нокти, ретко ги пуштам и тогаш се одлучувам за фран. маникир...simple and easy обично ги кратам и ставам не многу црвен лак или некој темна боја....ај понатаму ќе ставам слики
Моментално ми се вакви бев толку голема мрза,што полулежечки се лакирав
А најмногу си ги сакам кога ми се оваа должина, тогаш најчесто сум со француски маникир. Француски маникир секогаш изгледа средено, педантно, женствено.
Пред некоја недела е сликава, епа живели. Лимончело е пијалокот во чашата.
Како имате нерви толку прецизно да ги правите? Мене нервози почнуваат да ме фаќаат само кога ќе почнам десната рака да си ја лакирам и на крај кога ќе ја видам каква е се бришам. Ич не трпам лак ни долги нокти, а иначе вака убаво изгледа, многу убаво, треба да си талентиран(а) за да ги направиш такви да не ставам на сите постови лајк па да спамирам еден ГОЛЕМ лајк од мене