Вашите домашни миленици

gabi96

Полноправен Член
4 септември 2015
36
28
18
24

EmilijaS

Истакнат Член
20 јануари 2016
65
39
128
24
Најмногу сакам кучиња, имав едно кое бев принудена да го оставам по пола година. Бев многу лута и сега имам три мачки. Повторно имав притисок да оставам само една ама овај пат не попуштив. Многу сакам и желка, па со тек на време за надевам дека ќе си земам и една мала желка (inlove)
Па еве да ги запознаете моите топки:
upload_2016-1-20_14-18-58.png
upload_2016-1-20_14-20-2.png
upload_2016-1-20_14-20-31.png
 

incule

Староседелец
5 јануари 2015
739
127
1,053
26
Имам хаска,женка,многу голема,црно бела,со сини очи