Вашите домашни миленици

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Двете мачиња од погоре не се сами, има уште двајца.
За едниот нема зима, влакнест е како Јети. Еве го. :)

И еве го другиот на кој не му е до сликање туку до спиење. :)

Глупо ги сликав затоа обратно ми излезе сликата. Ама добро.
 
  • Like
Реакции: Хоуп*