Бега(в)те ли од часови/предавања?

Nicole

Староседелец
27 јуни 2012
249
226
643
Никогаш не бегав од часови, немав изостаноци,(едноставно си сакав да седам на училиште:)) а кога бев болна, чудно ми беше дома што седев:giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: kizzo

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Во втора година се скапав ослободување....... и што е најбитно и цел ден да не одев земав оправдание и го давав на професорката (оти беше смотана) и оп оправдани, од дома не ни знаеја дека не одам.. :D а пак немав неоправдани...
лани пак се најдуваше ден ко ќе се ослободевме, а годинава се скапавме бегање ЦЕЛ КЛАС! :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Sofija... and Caci

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
кај мене класот никогаш не бил сложен, ни тој до 8мо, ни овој сега.Така да кога треба да си одам, не бегам туку полека си одам и сама :D после тоа оправданија со медицински белешки и средена работа :D

Рушен

Активен Член
22 октомври 2012
181
124
43
Средно 1 година не бегав, потоа 2 и 3 бегав кога можев, а 4 имав 120+ изостаноци но сите ми беа оправдани (оправданије стајл :cool:). Најмногу бегав од Историја каде што ми беше најдосадно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Stojne and ZmajChe

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Ретко, иако секој пат кога си одев, класната мислеше дека сум имал нешто работа и ми ги оправдуваше. Мислеше дека не сум по бегањето па затоа ^_^ That woman trusted me!
Од предавања, си одев на калкулус. Типот е идиот и немам нерви да го трпам. Ни знае да предава како што треба, прескокнува задачи .. најубаво, чао.

• Ми се допаѓа
Реакции: Stojne, ZmajChe and Foxboro

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
28
Прва сум за дим да ме њама од цел ден на школо.. Ке пише после стрина оправдание и онака ми е матичен(punch)

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl and ZmajChe

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Зошто учев во дива-лига-средно, не бегав, лагано си излегував пред професорката без никакви изговори или оправдувања... Понекогаш ќе излезев и на пола час ќе се вратев од досада, и пет минути пред крај пак ќе излезев. Бадијалџија со тапија. :svirka