Сега ми текна на еден филм, го гледав преднеколку години на RTL . Беше нешто со еден тинејџер и нешто за компјутери.
Акција беше.
Code Hunter да не е?
Сега ми текна на еден филм, го гледав преднеколку години на RTL . Беше нешто со еден тинејџер и нешто за компјутери.
Акција беше.
Тој беше некаде околу 16години и се сеќавам со една женска(плавуша мислам беше) ќе отидат во една фирма, па некој вирус ќе има низ компјутерите. Имаше еден постар човек (еден таков гаден ) и имаше еден компјутер и во еден испокршено и гадно место живееше.повеќе детали ако знаеш кажи, вака тешка работа.
Знае некој од кој филм е ова?
Барам еден филм кој беше актуелен во времето на XXX, знам ги даваа на кино - премиера во исти ден. Мислам дека се викаше Судниот Ден, но го барав на интернет не можев да го најдам, имаше некој хорор сцени, како на пример тој што беше во главната улога убиваше и од нивните делови од телото го имаше направено телото на Господ во една напуштена зграда. Имаше и една сцена како испушта бебе од највисокиот спрат од зградата. Ако некој се сеќава нека ми помогне, го барам долго време но не можам да го најдам.
Благодарам однапред.
Зош го бараш филмов? Ќе вржеш некого за фотеља и со салотејп ќе му ги држиш очите отворени за да се преплаши и презгади гледајќи го? ( слободно избришете ми го мислењево зошто не дава одговор, ама морав ова да го прашам кирил по објаснувањево на филмов)
Јас Оleri се извинувам ако погрешив нешто тука на форумот... Знам дека филмот е грд но не знам, ете сакав да го изгледам уште еднаш, но на никој не го препорачувам и никого на сила нема да го врзам за фотеља. Ми остана во сеќавање и за тоа прашав. Не знам зошто така мислиш но не сум таков, каков што ме замислуваш. Ако имаш изгледано филмот и ако знаеш како се вика не мора тука да го претставиш, има начин и тоа да се реши. Сепак тоа е само филм, има филмови 100 пати погрди од овој па никому ништо.
Да не е овој? http://www.imdb.com/title/tt0142804/Барам еден филм кој беше актуелен во времето на XXX, знам ги даваа на кино - премиера во исти ден. Мислам дека се викаше Судниот Ден, но го барав на интернет не можев да го најдам, имаше некој хорор сцени, како на пример тој што беше во главната улога убиваше и од нивните делови од телото го имаше направено телото на Господ во една напуштена зграда. Имаше и една сцена како испушта бебе од највисокиот спрат од зградата. Ако некој се сеќава нека ми помогне, го барам долго време но не можам да го најдам.
Благодарам однапред.