Барам филм

Dinilia

Нов член
20 март 2012
2
0
1
35
Веке неколку дена не можам да се сетам на еден филм па ми треба помош. Темата беше трговија со човечки органи. Двајца другари одат во Мароко мислам па едниот запознава женска која цело време уствари го мести, на многу неприметливи начини им земат ДНК од крвта да видат дали одговарат и на крај ги сечат и им ги земат органите. Филмот го даваа на канал 5 пред некаде 8-9 месеци го гледав. Многу добар поучен филм за туристи кои одат во странство што им прават и што може да им се случи. ако се сети некој многу ке сум благодарна ;)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Веке неколку дена не можам да се сетам на еден филм па ми треба помош. Темата беше трговија со човечки органи. Двајца другари одат во Мароко мислам па едниот запознава женска која цело време уствари го мести, на многу неприметливи начини им земат ДНК од крвта да видат дали одговарат и на крај ги сечат и им ги земат органите. Филмот го даваа на канал 5 пред некаде 8-9 месеци го гледав. Многу добар поучен филм за туристи кои одат во странство што им прават и што може да им се случи. ако се сети некој многу ке сум благодарна ;)
Да не одат случајно во Бразил? :D http://www.imdb.com/title/tt0454970/

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Hello guys, Sarah needs your help. :)

Филмот е одамна го знаев името, но го заборавив.
Во филмот се збори за жена која има ќерка кои ќе се вселат во нова куќа, но уште првата вечер едни ќе одат да крадат пари од куќата (некое наследство некој што оставил) и тие ќе се заклучат во тајна соба во која има се.

Sarah will buy chocolate for the person who finds/knows the movie.

П.С. Го најдов

10913971_det.jpg

Нема чоколади за никој, само за мене. :mstickle

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
eeeeee глеаја сам га сарич , не ми текнуе како се вика лелеее, на врф език ми е, знам
a девојчето нешто беше болно ? такој некако леле како се викаше, добар филм

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
eeeeee глеаја сам га сарич , не ми текнуе како се вика лелеее, на врф език ми е, знам
a девојчето нешто беше болно ? такој некако леле како се викаше, добар филм
Најде го, види горе. Panic room ајде вечер ќе го гледаме. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ми текна на еден филм, сличен како на School Rock само овде наставникот ги учеше шах да играт. И беа на рупублички натпревар и земаа некоја награда.

Сакам да го изгледам и на брат ми да му го пуштам.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Не го фатив насловот на филмот, а сакам да го најдам и да го симнам. Филмот е француски. Станува збор за детектив кој работи на случаи поврзани со сериски убиец, кои наликуваат како дело на еден сериски убиец кој е во затворен 20 години. Ќе испадне дека тој кој ги убива сега, работи во хотел за домашни миленичиња за богати луѓе. И откако детективот ќе го убие овој, стариот сериски убица ќе излезе од затвор. И се случуваат разни дешавки. Му звучи на некој познато?

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ми текна на еден филм, сличен како на School Rock само овде наставникот ги учеше шах да играт. И беа на рупублички натпревар и земаа некоја награда.

Сакам да го изгледам и на брат ми да му го пуштам.
Да не е овој?