Барам филм

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Значи филмот го имам гледано како мал може 10-тина пати. Многу често го даваа на МТВ1, има 2 дела и колку што знам Бразилски е. Едно дете живее со мајка му, и имаат една помошничка во куќата. Мајката е разведена од таткото. Сега нешто имаше приредба и таткото не доаѓа на неа, ама дедо му доаѓа и го носи во неговиот град(или село) со авион со уште едно другарче, и таму тие ќе крадат манго од една куќа, па кучиња ќе ги маваат, па ќе организираат фудбалски натпревар помеѓу децата од неговото маало и од тоа село или град. Имаше и некое дете што се вика Жунињо или слично. Многу јака комедија. Ако некој го знае името на филмот нека ми каже. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Значи филмот го имам гледано како мал може 10-тина пати. Многу често го даваа на МТВ1, има 2 дела и колку што знам Бразилски е. Едно дете живее со мајка му, и имаат една помошничка во куќата. Мајката е разведена од таткото. Сега нешто имаше приредба и таткото не доаѓа на неа, ама дедо му доаѓа и го носи во неговиот град(или село) со авион со уште едно другарче, и таму тие ќе крадат манго од една куќа, па кучиња ќе ги маваат, па ќе организираат фудбалски натпревар помеѓу децата од неговото маало и од тоа село или град. Имаше и некое дете што се вика Жунињо или слично. Многу јака комедија. Ако некој го знае името на филмот нека ми каже. :)
Пронајден.
menino-maluquinho-poster01.jpg

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Сега ми текна на еден филм, го гледав преднеколку години на RTL :^). Беше нешто со еден тинејџер и нешто за компјутери.
Акција беше.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Не го фатив насловот на филмот, а сакам да го најдам и да го симнам. Филмот е француски. Станува збор за детектив кој работи на случаи поврзани со сериски убиец, кои наликуваат како дело на еден сериски убиец кој е во затворен 20 години. Ќе испадне дека тој кој ги убива сега, работи во хотел за домашни миленичиња за богати луѓе. И откако детективот ќе го убие овој, стариот сериски убица ќе излезе од затвор. И се случуваат разни дешавки. Му звучи на некој познато?
Ми звучи познато зашто го иам гледано сеа баш го барам,ќе им текне по тоа дека сите чуваат кучиња по дома,едниот од детективите знам дека беше нешто многу депресивен,дали беше и Жан Рено или се лажам?

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Ми звучи познато зашто го иам гледано сеа баш го барам,ќе им текне по тоа дека сите чуваат кучиња по дома,едниот од детективите знам дека беше нешто многу депресивен,дали беше и Жан Рено или се лажам?

Мислам дека не беше Жан Рено. (think) Да, сите жртви имаат кучиња, така ќе му текне на детективот дека е тој во хотелот за животни. И да, депресивен е детективот и алкохоличар, жена му во кома е, па на крај ќе ја убие, па ќе се убие и себе си.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ај сега помош за мене. :D Барам едно американско филмче мислам беше. Две братчиња - сега помалото слави роденден и му донесуваат разни подароци. Неговите мислам беа тие што ќе му купат велосипед, и детето ќе биде многу среќно. Еден ден се вози и еден глуперда, ќе го зезне демек да му покажел финти на велосипедот, ќе му го украде. Ама потоа некако брат му ќе му помогне и ќе си го вратат велосипедот. Комедија е. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ај сега помош за мене. :D Барам едно американско филмче мислам беше. Две братчиња - сега помалото слави роденден и му донесуваат разни подароци. Неговите мислам беа тие што ќе му купат велосипед, и детето ќе биде многу среќно. Еден ден се вози и еден глуперда, ќе го зезне демек да му покажел финти на велосипедот, ќе му го украде. Ама потоа некако брат му ќе му помогне и ќе си го вратат велосипедот. Комедија е. :)
и пак сам си го пронајдов :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and Lady*

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Сега ми текна на еден филм, го гледав преднеколку години на RTL :^). Беше нешто со еден тинејџер и нешто за компјутери.
Акција беше.
повеќе детали ако знаеш кажи, вака тешка работа. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Selma