Барам песна/текст на песна | Црнобело Форум

Барам песна/текст на песна

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,848
1,153
Сограѓанину што ќе правев јас без тебе? таа е. фала ти многу, должник сум ти :)
Пфффф, должник ми била :)
Ќе заглавам и јас некогаш со наоѓање некоја песна, ќе помогнете сите :)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,412
1,103
Барам една песна, хип хоп е, не е нешто многу позната ама знам по фитнеси негде ја користат за зумба. Нешто во неа има “пага пага или бага бага или нешто слично на ова“ Ќе бидем благодарна ако некој ја знае и ми ја каже.

Фала ви
 

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Барам една песна, хип хоп е, не е нешто многу позната ама знам по фитнеси негде ја користат за зумба. Нешто во неа има “пага пага или бага бага или нешто слично на ова“ Ќе бидем благодарна ако некој ја знае и ми ја каже.

Фала ви
Оваа да не е? :rolleyes:
 

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,412
1,103


Не е...:(

Англиска е оваа што ја барам, она баш хип хоп, и скоро сигурна сум дека човек со темна кожа ја пее :) Може да е Бока бока, или пога пога или бага бага , во рефренот.... Уф ниеден др збор не знам ... :(

Фала ти во секој случај ;)
 

Podem

Староседелец
15 февруари 2012
363
356
1,063
300.000.000 BC
Не е...:(

Англиска е оваа што ја барам, она баш хип хоп, и скоро сигурна сум дека човек со темна кожа ја пее :) Може да е Бока бока, или пога пога или бага бага , во рефренот.... Уф ниеден др збор не знам ... :(

Фала ти во секој случај ;)


Ја мислам оти оваа ја бараш:

 

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Пред некој ден слушав една песна на радио не знам на која станица беше,а рефренот беше *остави да тонам,остави да горам*..женско ја пееше гласот ми звучеше како Пилева да пее ама не можам да ја најдам:^)