Хоуп откако го виде филмот почна и книгата да ја бараш, а? Ај ноу дет филинг грл. И јас ја барам, ја барав и на саемот у април, ама последниот ден отидов и не ја најдов. Провери у Академска книга за стотина денари треба да е, ако ја имаат набавено. И нормално ако не ти е проблем англискиот. Ако ја најдеш - кажи ми.Јас сакам да ја најдам Грофот од Монте Кристо. Ќе може некој поупатен да ми каже каде можам да ја најдам и отприлика колку пари е?
Воопшто не се нормални. Туку слушнав дека во НУБ имало Американ корнер, па таму ќе ја побарам. Ако ја нема, пдф-от е тука.Нормални ли се тие? Пред 4-5 години коа го читав човеков, книгите им беа по 400ки, сеа поскапеа за 50%. Провери во библиотеката? Го имаат Коељо, не знам зошто не би го имале и Спаркс.
За крај Академска книга се поевтини каде каде. Некни го зедов Шерлок холмс сите негови делови во еден том за 800ки во цврст повез и платно. Овие од Икона треба малце да си подразмислат на која политика сакаат да тераат, пошо вака веќе губат муштерии.
Последна промена: