Барам книга

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Тука во оваа тема може да пишувате ако барате некој книга која не можете да ја најдете, или да си позајмите книги :)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,018
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Истиов коментар го напишав во "Предлози за книга" пред неколку саати, но сакам уште еднаш да прашам.
Барам книга (новела, роман) поврзана со социологија и општество. Примери: Animal Farm и A Clockwork Orange. Може некој да ми помогне?
 

наташа

Староседелец
3 март 2012
139
115
653
Krusevo
еми ако е за така јас ке ја пишам книгава како се вика ами после пак не ке можам да ја најдам тогаш што ке прајме
 

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
еми ако е за така јас ке ја пишам книгава како се вика ами после пак не ке можам да ја најдам тогаш што ке прајме
наташа темава е за ако бараш некоја книга и не можеш да ја најдеш некој од членовите да ти помогне во смисла да ти каже каде ја има дали во некоја книжарница или во библиотека или да ти ја позајми.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Истиов коментар го напишав во "Предлози за книга" пред неколку саати, но сакам уште еднаш да прашам.
Барам книга (новела, роман) поврзана со социологија и општество. Примери: Animal Farm и A Clockwork Orange. Може некој да ми помогне?
Мислам дека ја имам Animal farm, само треба да ја проверам. А за кога ти треба?
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
сакам да гу читам туј некоју си мноо добру од Зафон, наслоф не га знам. некое женско име. мноо имало ежење док се чита
саладин гу знае ваљда. саки јави се :rolleyes:
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: UnFleur and lady_blue

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,018
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Мислам дека ја имам Animal farm, само треба да ја проверам. А за кога ти треба?

Фала, погрешно сум се изразила. Мислев, барам книга во тој стил, ја "искористив" Animal Farm веќе. :D Ми треба за нареднава недела, за да можам да ја завршам работата максимум за 2 недели. Може на англиски да е, во pdf формат. Идеја?