Провери,сигурно мислиш за Царот Едип-Софокле
Да да тој е сега видов се утепав прееска од мислење никако не можеше да ми текне фала многу сега ќе си ја барам книгата да ја читам ми влезе во глава
Провери,сигурно мислиш за Царот Едип-Софокле
Последна опомена - Дебора Могах. Знае некој каде можам да ја најдам книгава низ Скопје?
Kje moze li nekoj da mi kaze kade da ja najdam knigata Marta-gorjan petreski online i Staying strong-demi lovato...a moze i predlog za kniga D
Во колку имаш конкретни наслови можеш да одиш во Универзитетската библиотека и таму да ги побараш. Ако тие ги немаат, можат да ги позајмат од универзитетските библиотеки од Белград, Загреб , Лондон или ќе ти кажат која е најевтината варијанта.Марта ја има во секога можна библиотека/книжарница. Другата на нет, pdf.
Да се вратам на темата, случајно некој да не знае каде можам да најдам низ државава латински книги со историска тематика?
Во колку имаш конкретни наслови можеш да одиш во Универзитетската библиотека и таму да ги побараш. Ако тие ги немаат, можат да ги позајмат од универзитетските библиотеки од Белград, Загреб , Лондон или ќе ти кажат која е најевтината варијанта.
Јас скоро не сум позајмувала, но пред 4-5 години најевтино беше од белградската библиотека.
Табернакул на саем. Ја видов таму.Достоевски- Момче?
Се убив од барање, никаде ја нема по Скопјево. Некои дури не ни слушнале за истата.
Саемов на книга ми преостанува, баш денес ќе појдам, ама се сомневам дека ќе ја има.