15 години, таа е сеуште дете
Мислам дека со ова се` е објаснето. Сепак се работи за друштвено неискуство. И грешката највеќе е до неа. Сеа твое е дали ќе прифатиш така незрело да се понаша и да те омаловажува или ќе превземеш нешто околу тоа. Ако ја сакаш премногу тогаш по се изгледа нема да го сториш тоа. Во спротивно, ако сакаш да се изградиш себеси а и да придонесеш нешто позитивно кон врската тогаш ќе превземеш одредени чекори да се подобри вашиот однос. На крај краева ако одзима само време и живци, имаш целосно право да се повлечеш од врската и да и` ставиш крај.Негде прочитав дека девојка ти има 15 години?
абе каква грешка?Мислам дека со ова се` е објаснето. Сепак се работи за друштвено неискуство. И грешката највеќе е до неа. Сеа твое е дали ќе прифатиш така незрело да се понаша и да те омаловажува или ќе превземеш нешто околу тоа. Ако ја сакаш премногу тогаш по се изгледа нема да го сториш тоа. Во спротивно, ако сакаш да се изградиш себеси а и да придонесеш нешто позитивно кон врската тогаш ќе превземеш одредени чекори да се подобри вашиот однос. На крај краева ако одзима само време и живци, имаш целосно право да се повлечеш од врската и да и` ставиш крај.
Хммм..сосема и е разбирливо...15 години, таа е сеуште дете
однесувањето ѝ е сосема разбирливо
Хммм..сосема и е разбирливо...
ЗНАЕМЕ КОЛКУ БОЛИ ЛОШО КАЖАНИОТ ЗБОР...
Ти да си на мое место..би прифатила...некој да те повреди...а ти ништо да не му кажеш,би прифатила...едноставно да ти кажи кај беше тие денови кога јас бев во лоша состојба...а ти тие моменти си била...дома затворена и мислиш само на најсаканата личност во твојот живот...а??
Колку и да не се согласуваш кога некој ќе ти каже дека си премногу млад да не се нервираш за овие работи знам дека секогаш си помислуваш ШТО ИМ Е НА СИТЕ,ЗАР АКО СУМ МЛАД НЕ ЗНАМ ДА САКАМ.Хммм..сосема и е разбирливо...
ЗНАЕМЕ КОЛКУ БОЛИ ЛОШО КАЖАНИОТ ЗБОР...
Ти да си на мое место..би прифатила...некој да те повреди...а ти ништо да не му кажеш,би прифатила...едноставно да ти кажи кај беше тие денови кога јас бев во лоша состојба...а ти тие моменти си била...дома затворена и мислиш само на најсаканата личност во твојот живот...а??
Само да те попраам тро... Не постои правата, кривата. Едноставно има поголема или помала компатибилност.Колку и да не се согласуваш кога некој ќе ти каже дека си премногу млад да не се нервираш за овие работи знам дека секогаш си помислуваш ШТО ИМ Е НА СИТЕ,ЗАР АКО СУМ МЛАД НЕ ЗНАМ ДА САКАМ.
Тука лежи зајакот,пробувај да не се врзуваш,навистина си млад,љубовта со работите што ги носи со неа се претешки за еден млад човек,ти си во тијнеџерски денови и понекогаш погрешно расудуваш.
Мој совет е помалце да се врзуваш повеќе да си уживаш сингл,уживај,менувај,истражувај,па кога ќе дојде моментот еден убав сончев ден избери си ја правата во спротивно кога не дај боже нема да ви тргне ќе си речеш ШТО МАЈКА ПРАВЕВ СО ОВАА ВОЛКУ ГОДИНИ,ГИ ИЗГУБИВ ЗА ШТО?
Поздрав Мартин сепак ќе кажам имаш уште 10 години убаво уживање во животот,да не ти ја пуштам а крај од Мртин Вучиќ РАНО МИ Е ДА СЕ ВРЗАМ
другарчиња можете ли да ми помогнете...се осекам..многуу...осамено...т.е тажно...
пред саат време...се карав со девојка ми...имаме доста проблеми...
вака....
било што и да е ...кога ке дојде до расправија..мисли дека јас почнувам прв...и за се едно нешто се јас сум виновен...
а тоа нема веза...со неа сум веке година и 6 месеци...но сега ме повреди...велејки.. ми...кога и било тешко јас не сум бил до неа...а во спротива таа секогаш била до мене во моите тешки периоди....
како не сум бил со неа...кога и билоо тешко...КОГА МИ СПОМНА ДЕКА КЕ ОДИ НА ОПЕРАЦИЈА ЗА ПРСТОТ...ТАА ДЕН...НЕЗНАЕВ КАДЕ СЕ НАОГАМ...А ТОА БЕШЕ ПРЕД ПОЛА ГОДИНА...
ТОГАШ БЕВ...ОСАМЕН И ОГОРЧЕН ОД ЖИВОТОТ....А СЕГА што ми велии...
дали веке се пишува крај на нашата врска...???
ве молам дајте ми некој совет....се осекам осаменоо....тешко ми е.....