не се плескај за џабе.
Ок фала ти мн.не се плескај за џабе.
На почеток на врска си, шо значи дека е нормално и не форсирај без потреба. Ужувај ако ти е убаво со неа, радувај се ако имаш чувства за неа и не си го троши времето на беспотребни анализи. Ако ти рекла дека не верува дека ја сакаш, не мора да значи дека немадоверба во тебе. Може да значи просто дека не ѝ се верува.
Јас сум сигурна дека она тебе ќе те остави и не е заљубена во тебе, ниту ќе бидеВака како прво дали 3 недели секој ден гледање, мување се доволни да се заљубиш во некоја? Јас мислам дека се доволни а женсками мене не ми верува дека сум заљубен во неа.Како второ и дадов 1 недела да размисли дали сака да останеме заедно бидејќи не сакам врска без доверба ако ми каже дека не е сигурна планирам да ја оставам мислење итно ми треба.
И јас така мислам али ќе видиме кој повеќе сакаЈас сум сигурна дека она тебе ќе те остави и не е заљубена во тебе, ниту ќе биде
Благодарам за советите на ситеДруже со самото тоа што у старт налагаш анализи, калкулираш време, она те тестира да види дали и колку ќе пукнеш, покажува дека можеби си почеток на врска но истата не ти има баш светла иднина. Горе ти кажа Блу да се опуштиш, јас би ти дал сличен совет - со тоа што ќе се опуштиш во врската, ќе излезе или едниот крај каде што и двајцата ќе уживате (ти ќе бидеш порелаксиран, а она е увиди тоа што го бара) - ова е посигурно, или пак ќе пукне како меур од сапуница. Со форсирање, не само што ќе пукне, и двајцата ќе бидете у статус кво ситуација, ќе има речено-недоречено, никогаш нема да бидеш 100% сигурен. Така да take it easy, малку повеќе храброст и take the leap of faith шо би рекол Алтаир од Масјаф. Почетокот е секогаш така коа и двајцата сте несигурни, после се подопушташ и тераш даље.
Важи фала ти!!!@heartbroker а муабетот може да има и друга страна... Можеби има доверба во тебе , но нема самодоверба. Од искуство ти кажувам дека кога ми е нарушена самодовербата и јас на дечко ми со кој живееме заедно три години понекогаш му викам дека не сум сигурна дека ме сака. Тоа е затоа што во одредени моменти знае да ми падне самодовербата до толку, да јас не можам да најдам ништо доволно вредно на себе што би можел некој да го сака.
Така да можеби девојката до сега не почувствувала нечија љубов или не верува дека вреди до толку за да може некој за толку кратко време да ја сака.
...
Можеби пак намерно рекла такво нешто за да те натера да се запнеш и малку појасно тоа да и го покажуваш. Ние жените знаеме и такви да сме, за да добиеме нешто повеќе многу често употребуваме реченици од типот - па ти не ме закаш доволно, не ти верувам дека ме сакаш и сл.
Олабави се и уживај си во врската, ти биди како што треба, а останатото времето ке си го покаже.