Tака и треба да биде. Родени сме да сме рамноправни, ако некој ти прави лошо, не е ништо повеќе од тебе за да му враќаш со добро. Заслужил еднаков третман каков што си го добил/а.
Јас тврдам дека сите не сме исти !
Tака и треба да биде. Родени сме да сме рамноправни, ако некој ти прави лошо, не е ништо повеќе од тебе за да му враќаш со добро. Заслужил еднаков третман каков што си го добил/а.
Јас тврдам дека сите не сме исти !
Јас ке потврдам пак дека некои лекцијата подобро ја научуваат баш како што кажа Скарс а и плус со тој начин совеста и душата ни остануваат чисти...мада не е секогаш така...камо да имаме сила и трпение секогаш со убаво да им укажиме на нивните грешки и злодела.Јас тврдам дека некого да го научиш на лекција 3 пати повеќе ќе му помогне одколку да му изиграваш мојсеј
Јас ке потврдам пак дека некои лекцијата подобро ја научуваат баш како што кажа Скарс а и плус со тој начин совеста и душата ни остануваат чисти...мада не е секогаш така...камо да имаме сила и трпение секогаш со убаво да им укажиме на нивните грешки и злодела.
Јас ке потврдам пак дека некои лекцијата подобро ја научуваат баш како што кажа Скарс а и плус со тој начин совеста и душата ни остануваат чисти...мада не е секогаш така...камо да имаме сила и трпение секогаш со убаво да им укажиме на нивните грешки и злодела.
да сеа можете да се убиете од тагнуење...благодарение на вашиот мил и драг админ ipopovskiСакам да кажам сега можете да ја тагнувате Nightmare_f
Добро е што ме прочита на време, знаев дека ќе ми го бришат.