Генерација '96

Kokakolicar Eden Nizaeden

Активен Член
17 мај 2012
81
150
33
Сакам да им се извинам на сите форумџии во врска со дискусијата на тема Колумна: Генерација 96 ... Малце и ја претерав, едноставно морам да се навикнам на тоа како стојат тука работите.. Нов сум во ова и може си ги сфатив коментарите премногу лично. Нејкам да имате погрешно мислење за мене, не сум јас така лош :))

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
разлика во генерации имало, и ќе има. Порано созреале децата.
Ќе споредам со овошје...презреаното овошје пука....Највиновни се родителите за нивното предвремено пукање

намали со офтопик и не чепкај ми ја форевер. Не гледам ни најмала поврзаност на Челзи и генерација X :)
Признај дека на темава напиша само за да го искараш 4 фан. Побитен е цитатот одколку мислењето за колумнава.

Иначе како е дојдено времево и генерација 69 та ги прават истите работи што и 96та. По цел ден се на фб, стегаат лајкови постираат срцепарачки песни дури и манијачат по слики.
69-96 битно еротски да се живее.

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Kokakolicar Eden Nizaeden

Активен Член
17 мај 2012
81
150
33
Сакам да им се извинам на сите форумџии во врска со оваа дискусија ... Малце и ја претерав, едноставно морам да се навикнам на тоа како стојат тука работите.. Нов сум во ова и може си ги сфатив коментарите премногу лично. Нејкам да имате погрешно мислење за мене, не сум јас така лош :)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Сакам да им се извинам на сите форумџии во врска со дискусијата на тема Колумна: Генерација 96 ... Малце и ја претерав, едноставно морам да се навикнам на тоа како стојат тука работите.. Нов сум во ова и може си ги сфатив коментарите премногу лично. Нејкам да имате погрешно мислење за мене, не сум јас така лош :)

:*(hug)(hug)(inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Нема врска бе брат , не се замарај. Не си требал тема да отвориш со извинување, се е во ред.
Башка и јас ти ја подржувам работата, продолжи да пишуваш.(y)

пс. Предлагам темава да не се брише и да се искористи за извинување на членовите меѓусебе кога ќе се испокараат на некоја тема, или кога ќе се разведат и ќе се покаат- преименувајтеа Форумски јавни извинувања. (до овде сум сериозен).
Епа ајде, повелете извенете ми се.:D (овде сум појќе сериозен)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да им се извинам на сите форумџии во врска со дискусијата на тема Колумна: Генерација 96 ... Малце и ја претерав, едноставно морам да се навикнам на тоа како стојат тука работите.. Нов сум во ова и може си ги сфатив коментарите премногу лично. Нејкам да имате погрешно мислење за мене, не сум јас така лош :))
Sonce be... ne si voopshto losh mi te znae dada Trouble tebe i ti me znaesh ama ne si ushte svesen :p :D ajde da ne odime off topik ke ti pisham na fb ;) btw on topik: eve jas kako sekogash najkriva nAli ovaj, javno se izvinuvam sto deneska docnev na susretot kako organizatorka... ne sum ni jas losha be pa :( I nejkam da me znaete kako loshata organizatorka :'( ve sakam mnogu! :*