Јас сум многу подобар од генерацијата број 96... имама 18 години и сеуште не се шминкам и не си имам фатено дечко. Па дали сум јас нормален ?
Ако ја се замарав што ТИ мислиш, ќе пишував во твое име.. После твојов муабет, јасна ми е твојата ситуација.. И да се замарав со мислењето на секоја персона како тебе, немаше да почнам да го правам ова. Ако ти се допаѓа мојата работа, супер, ако не игнор и доволно е.. Провери ја бројката на читаност и на луѓето што се согласуваат со мене и може ќе ти се разјасни нешто. А за критичкото мислење? Нивото на развиеност не е важно, се работи за мои гледишта и за она што мене ми пречи, а имам право да го критикувам.... Затоа, bitch, please!Едино шо поддржвам од колумнава е мрчењето за шминкање и штикли на толку рана возраст. И шлаењето по ноќни клубови. Ама тука криви се тие шо ги пуштет внатре да влезат. Не е важно. И да, не се толку бројни таквите момиња и момчиња, не се секирајте.
А за се’ останато... нормални се емоционалните испади пошо се работит за ТИНЕЈЏЕРИ! Тие, ако заборајвте какви бевте и вие на тие години, уште не се оформени личности. А хормоните ги еб*вет уш толку. Мааааалце појќе разбирање да се имаше не ќе беше лошо.
Трескање глупости на големо, нешто недоволно смислено, нешто да се напишит колку да се напишит... демек - еј види колку ми е развиено критичкото мислење - те молам поддржи ме.
Bitch, please!
Ако ја се замарав што ТИ мислиш, ќе пишував во твое име.. После твојов муабет, јасна ми е твојата ситуација.. И да се замарав со мислењето на секоја персона како тебе, немаше да почнам да го правам ова. Ако ти се допаѓа мојата работа, супер, ако не игнор и доволно е.. Провери ја бројката на читаност и на луѓето што се согласуваат со мене и може ќе ти се разјасни нешто. А за критичкото мислење? Нивото на развиеност не е важно, се работи за мои гледишта и за она што мене ми пречи, а имам право да го критикувам.... Затоа, bitch, please!
хахаха нема потреба да зборам повеќе, бројките си кажуваат..абе тапанар еден ... ако имаш тастатура,интернет и два грама мозок... не значи дека си сега колумнист !
- ти си само некој без никаква идеја и контекст, кој мисли дека вреди да се прочита неговиот текст -
![]()
грешна ти е математикатаАко ја се замарав што ТИ мислиш, ќе пишував во твое име.. После твојов муабет, јасна ми е твојата ситуација.. И да се замарав со мислењето на секоја персона како тебе, немаше да почнам да го правам ова. Ако ти се допаѓа мојата работа, супер, ако не игнор и доволно е.. Провери ја бројката на читаност и на луѓето што се согласуваат со мене и може ќе ти се разјасни нешто. А за критичкото мислење? Нивото на развиеност не е важно, се работи за мои гледишта и за она што мене ми пречи, а имам право да го критикувам.... Затоа, bitch, please!