Љубовни проблеми

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Земи една гитара и оди испејму една серенада под прозор:
Тивко свирам за да можеш
да ме чуеш само ти,
колку љубам ќе ти кажат
мојте звучни акорди.
Ако не опалит и ова значи воопшто не те сакат, откажи се.
Има една кумановска ..

Слнце сија како тепсија, ја те волим скроз. :p

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
ајде де, без отпоќе заебанции :cool:
Ако не поминит со предлозите наши, јас ќе се снимам за на јутуб кај шо пејам серенада.
Девојче слободно да пробаш, 100% ќе успејт.

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
Nie se zapoznavme na fb, bevme zaedno se skaravme ama ja uste go sakam.. sakam da bidam so nego mu kazav ali on se napraj kako nisto da ne sum kazala, da se obidam povtorno ili?? :(
Скршеното никогаш повторно не се лепи.А ти и еднаш си се обидела,си му кажала дека сакаш пак да сте заедно.
Не понижувај се веќе.Ти твоето си го направила.Веруј ќе се покае ако те сакал навистина.

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ах луге,ми треба совет.
Пред речиси две недели ја загубив личноста која повеке од се ја сакав.Очајна веке не знаев што да правам.Секое ново познаство ке ми помогнеше тој период.
Запознав тој период една личност кој ми се допадна физички и карактерно.2 недели сме постојано во контакт.Тој ми помага на некој начин да не мислам на претходниов.
И сега кога разговаравме ми рече дека му недостигам.о.О што се вика едвај се познаваме.И ми го рече тоа.
Имавме една тема на разговор за тоа како сите гледале пари и почна да ме бацка...дека ке нашол девојка која го цени таков каков што е.Ме фркна љубомора.
И нешто му спомнав уз разговот за бившиот.Знам дека уплескав.Се исклучи,и ми рече ке одам,чао.

Човекот стварно ми се допага.Не знам што да направам.Зошто мене ми досади секогаш да го правам првиот чекор.

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
Ах луге,ми треба совет.
Пред речиси две недели ја загубив личноста која повеке од се ја сакав.Очајна веке не знаев што да правам.Секое ново познаство ке ми помогнеше тој период.
Запознав тој период една личност кој ми се допадна физички и карактерно.2 недели сме постојано во контакт.Тој ми помага на некој начин да не мислам на претходниов.
И сега кога разговаравме ми рече дека му недостигам.о.О што се вика едвај се познаваме.И ми го рече тоа.
Имавме една тема на разговор за тоа како сите гледале пари и почна да ме бацка...дека ке нашол девојка која го цени таков каков што е.Ме фркна љубомора.
И нешто му спомнав уз разговот за бившиот.Знам дека уплескав.Се исклучи,и ми рече ке одам,чао.
Човекот стварно ми се допага.Не знам што да направам.Зошто мене ми досади секогаш да го правам првиот чекор.
Ти се јавил бившиот и ти кажал дека му недостигаш,а ти си почнала да се длушаш со друг.А тој другиот ти се допаднал.Попрабви ме ако погешно сум разбрала.
Е сега моево мислење за двете ситуации.Запрашај се кај бил тие цели две недели па не сум му недостигала тогаш?!
А за другиот нормално е да се наљути тој.Најлошото нешто што посебно машките мразат да слушаат е за бившите,а посебно кога се има шанси да те изгуби во случај ако решиш да си се помириш со него.
Он се осеќа искористено,затоа и така изреагирал.Ако ти се допаѓа овој новиот немој да си кажуваш дека доста си ги правела тие први чекори,зашто ти не си ни направила ниеден.Веруј он само чека на тебе да решиш.А твое е само да му се јавиш.
Значи она што е лепено секогаш се кине на истото место,така да подобро е да си започнеш нова врска.;)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Не,бившиот не ми се јави.Кога раскинавме ми остана само пријател и отиде тој со друга.Јас разочарана не знаев што да правам.Се повеке и повеке се намалуваше контактот со бившиот.И начисто згаснавме.И сега кога го запознав овој во момент на очај,почнав да контактирам со него,не ми ни пречеше.Почна силно да ми се допага.И нешто ми се испушти за бившиот и тој така изреагира и се исклучи.
Се плашам од реакцијата негова каква ке биде ако му покажам дека ми се допага.Бившиот е веке минато.Тој новиот ми кажа дека му недостигам.:)