Ах луге,ми треба совет.
Пред речиси две недели ја загубив личноста која повеке од се ја сакав.Очајна веке не знаев што да правам.Секое ново познаство ке ми помогнеше тој период.
Запознав тој период една личност кој ми се допадна физички и карактерно.2 недели сме постојано во контакт.Тој ми помага на некој начин да не мислам на претходниов.
И сега кога разговаравме ми рече дека му недостигам.о.О што се вика едвај се познаваме.И ми го рече тоа.
Имавме една тема на разговор за тоа како сите гледале пари и почна да ме бацка...дека ке нашол девојка која го цени таков каков што е.Ме фркна љубомора.
И нешто му спомнав уз разговот за бившиот.Знам дека уплескав.Се исклучи,и ми рече ке одам,чао.
Човекот стварно ми се допага.Не знам што да направам.Зошто мене ми досади секогаш да го правам првиот чекор.
Ти се јавил бившиот и ти кажал дека му недостигаш,а ти си почнала да се длушаш со друг.А тој другиот ти се допаднал.Попрабви ме ако погешно сум разбрала.
Е сега моево мислење за двете ситуации.Запрашај се кај бил тие цели две недели па не сум му недостигала тогаш?!
А за другиот нормално е да се наљути тој.Најлошото нешто што посебно машките мразат да слушаат е за бившите,а посебно кога се има шанси да те изгуби во случај ако решиш да си се помириш со него.
Он се осеќа искористено,затоа и така изреагирал.Ако ти се допаѓа овој новиот немој да си кажуваш дека доста си ги правела тие први чекори,зашто ти не си ни направила ниеден.Веруј он само чека на тебе да решиш.А твое е само да му се јавиш.
Значи она што е лепено секогаш се кине на истото место,така да подобро е да си започнеш нова врска.