Нема караници, убаво ми еФала, кога ќе излезеш низ вратата затвори ја да не нe бие промаја. Те молам!
Нема караници, убаво ми еФала, кога ќе излезеш низ вратата затвори ја да не нe бие промаја. Те молам!
Ја убаво разбраб за што го кажа ти,туку ајде да не пишувам офф топици повеке оти исто збориме и се вртиме во круг а донекаде и исто мислиме.Се надевам дека ми е јасен предлогот и ставот.Ти малку погрешно си сфатила, тоа моето : „ако не им е интересно вратата е отворена“ беше наменето на тоа на Хип хоп дека „не било интересно ако нема караници“ .. ај ако не двајца нека се караат другите нека им пукаат сеир...не се убави тие работи , според мене.
Никогаш ти немам кажано ниту такво нешто ниту нешто приближно.Никогаш!О јессс знаев дека кога вика дека ме сака највеќе и дека сум и љубави имало пола вистина
View ----> Zoom ----> Zoom In x 3 и ете ти го на цела странаАко може да се прошири многу е тесно и да се зголеми бројот на карактери во мислење. Малку е...
Отвори ја прикачената датотека 3990
сега за сега има ваква темаЗошто да нема топ 10 мислења?
Нешто ми мириса дека ова е поради денешните бришења на постови во темата за хомосексуалност .Предлагам LadyInPink да не биде модератор иако однапред го знам исходот од предлогот.Знам дека треба да следи и образожение зосто го предлагам ова и ке образложам доколку не ми се избрише постов.Џабе ке пишувам образложение кога ми се бришат одма постовите.