Се согласувам. Ама треба да разбереш дека модераторите не се тука на full time job, туку го прават тоа од ќеиф.
Тоа што прифаќаат забелешки и се корегираат само ги прави подобри модератори во моите очи.
Јас многу добро разбирам дека сите сме овде од кејф па дури и вработените,ова се што пишувам не е за овде но од соодветната тема кај што требаше да го пишувам ми е избришано тоа што прашав и затоа напишав овде.
Си стојам на мојот предлог од причини што исто сум свесна дека нема некој безгрешен,но како модератор треба да знае дека се брише цела дискусија која се повторува а не само на едниот член за да на крај кога ке читаат други ке испадне дека избришаната останала без зборови и неука.
Ја предлагам дека не чини како модератор не само ради бришањето кое напомнав дека не е еднаш,туку повеке пати,и како е можно да се фака се за моите постови.Не треба да биде пристрасен модераторот кон еден член од х причини што испаднало дека се увиделе нејзини грешки баш ради тој член.Каде на друго место имам нешто пристрасно напишано околу нејзе јас?
На секоја тема читам пост а не личност од кој член е напишано,така треба и еден модератор да ги согледува работите.
Немам ништо против откако ке се прочита да се избришат овие постови оти се офф топик на темава и се извинувам поради тоа.Но од предлогот не одстапувам како што наведов и покрај тоа што го знам исходот.