Ако може подфорумите Хуманитарни акции и ТВ да добијат соодветна икона по која ќе бидат препознатливи. Благодарам.. ![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Дечки во врска со спојувањето на постовите во било која тема според мене а и други форумџии со кои зборевме не ни е баш во ред..Ако сум пишала нешто, и после 5 минути друго а немаат врска муабетите како може да се спојат?
Малку е глупо, тогаш поарно ограничете кој по колку поста има право да пише во одредена тема и ај пријатно.
Посебно во слободните теми и Кафе муабети мислам дека треба да се бришат само несоодветни и безобразни содржини а друго се што е да се остави, освен ако не се избегало од темата скрос. Сепак ова е забавен форум и дојдени сме да си поминеме интересно и да се забавуваме а не да живееме од правила и прописи. Во ред е да ги почитуваме правилата но да “Не се претара“ со нив, оти се губи вољата за форумот...
Јас само си кажувам што мислам, а секој има право на слободно изразување на мислата,нели тоа според Уставот ни е загарантирано
![]()
Мислења едно по друго во рок од пет минути или слични без разлика во која темаа и да се јас сум за да се спојат...ако не се губи смислата..ако не зошто да не се спојат?Зошто би ми сметало?да и јас не сум за спојување на мислења кои едни со други немаат врска... се губи смислата на мислењето!(не зборам кога цитираме некој)
јас не мислам така...Мислења едно по друго во рок од пет минути или слични без разлика во која темаа и да се јас сум за да се спојат...ако не се губи смислата..ако не зошто да не се спојат?Зошто би ми сметало?
Мене пак не ми се допага кога ке видам од еден член едно по друго во иста тема,прво еден цитира,па друг,па му текнало едно напишал,па уше едно...шо има врска ако е во кафе муабет...сто постови а ништо нема да им фали во едно
има начин како да се даде до знаење дека е друга мисла,со нов ред или одделено.
И ова се решаваше претходно на форумите. Беше активно копчето „Измени“ и кога си пишал пост, па сакаш да додадеш нешто го изменувашМислења едно по друго во рок од пет минути или слични без разлика во која темаа и да се јас сум за да се спојат...ако не се губи смислата..ако не зошто да не се спојат?Зошто би ми сметало?
Мене пак не ми се допага кога ке видам од еден член едно по друго во иста тема,прво еден цитира,па друг,па му текнало едно напишал,па уше едно...шо има врска ако е во кафе муабет...сто постови а ништо нема да им фали во едно
Има решение и за тоа ама ке го решиме на друго место да не одиме тука со офф топици...не реков јас дека се треба да се спои...ама сепак мислам дека доволно не толерираат,барем последниов месец и премногу...пред тоа беше и по строго.јас не мислам така...
зошто да се спои..ако сум пишала СДК многу е ладно времето, и после 5 мин СДК на мепломена ми се допаѓа аватарот...и кога ке ги споиме каша попара..дај тогаш да има само една тема и толку...
епа ако се две различни мислења како можат да имаат смисла едно со друго?! затоа се и посебно ставени...барем за мене лично зборам ....ако сакам да пишам пак знам да си отидам на измени и да си додадам...Мислења едно по друго во рок од пет минути или слични без разлика во која темаа и да се јас сум за да се спојат...ако не се губи смислата..ако не зошто да не се спојат?Зошто би ми сметало?