Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ти малку погрешно си сфатила, тоа моето : „ако не им е интересно вратата е отворена“ беше наменето на тоа на Хип хоп дека „не било интересно ако нема караници“ .. ај ако не двајца нека се караат другите нека им пукаат сеир...не се убави тие работи , според мене.
Ја убаво разбраб за што го кажа ти,туку ајде да не пишувам офф топици повеке оти исто збориме и се вртиме во круг а донекаде и исто мислиме.Се надевам дека ми е јасен предлогот и ставот.

О јессс знаев дека кога вика дека ме сака највеќе и дека сум и љубави имало пола вистина(inlove)
Никогаш ти немам кажано ниту такво нешто ниту нешто приближно.Никогаш!

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Ако може да се прошири многу е тесно и да се зголеми бројот на карактери во мислење. Малку е... :D
Untitled.png

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Ако може да се прошири многу е тесно и да се зголеми бројот на карактери во мислење. Малку е... :D
Отвори ја прикачената датотека 3990
View ----> Zoom ----> Zoom In x 3 и ете ти го на цела страна
бројот ми се чини е 10000 карактери
некако доволно изгледа
сепак е форум, не ќе пишуваме цели фермани :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Не е нешто што администрацијава може да среди или да им нареди на членовите, ама само добронамерен совет.
Цитирањето. Пише некој подолго мислење, и по него следат неколку цитати на истото, за (најчесто) еден одговор од два збора.
Нема потреба мислам, посебно ако се едно под друго мислењата. За другиве постои тагнување.
Или ептен ако се работи за реплицирање на одреден дел од мислењето, нека се оддели само тој дел.
Вака ептен се испомешуваат и цитати и скролање 5 саати итн итн.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Предлагам LadyInPink да не биде модератор иако однапред го знам исходот од предлогот.Знам дека треба да следи и образожение зосто го предлагам ова и ке образложам доколку не ми се избрише постов.Џабе ке пишувам образложение кога ми се бришат одма постовите.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Предлагам LadyInPink да не биде модератор иако однапред го знам исходот од предлогот.Знам дека треба да следи и образожение зосто го предлагам ова и ке образложам доколку не ми се избрише постов.Џабе ке пишувам образложение кога ми се бришат одма постовите.
Нешто ми мириса дека ова е поради денешните бришења на постови во темата за хомосексуалност :).
Драго ми е што го знаеш исходот, па не мора да ти одговорам директно ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer and True_Blood