Како од сите членови се фати за мојот коментар,се надевам еден ден ќе се исполни твојот сон модератор да бидеш со копи паст теми од интернет странициЕ да де не се замараш а предлози даваш кој може да го разбере сега ова
Како од сите членови се фати за мојот коментар,се надевам еден ден ќе се исполни твојот сон модератор да бидеш со копи паст теми од интернет странициЕ да де не се замараш а предлози даваш кој може да го разбере сега ова
Немаше намеру да ги пишују по ред, фала у свак случај.Имаш грешка дечко, прво оди командантот ... последно е Мајор.
А не не не... тоа не може Али Ахмети јас да го носам како титула.Немаше намеру да ги пишују по ред, фала у свак случај.
Али Ахмети како врв .. како последња титула може да биде
Ти си ми омилен затоаКако од сите членови се фати за мојот коментар,се надевам еден ден ќе се исполни твојот сон модератор да бидеш со копи паст теми од интернет страници
Не не, никако. Ти свакако ќе му бидеш некој поданик на алита КурирА не не не... тоа не може Али Ахмети јас да го носам како титула.
Мелпомена душо имам стаж на друг форум и таму имавме да ставаме титули право самите и се си мислев дека и тука е истото правило до пред малце,те молам не се оптоварувај премногу со мене што кажувам добивам впечаток дека се опседнуваш со мене несвесно а тоа не ти чини.Ти си ми омилен затоа
погоре има повеке кои што ги цитирав ама никој вака не реагира,другите или знаат што сакаат(а не прво даваат предлози за титули а после тврдат дека не ни знаеле дека има титули) или знаат да се нашалат
Помислив дури дека на вторит пат некој друг напиша место тебе.
Предлог за титула ми е исто така да нема титули