Пратим те у корак. Чао и од менедефинитивно се одјавувам од надгледување на темава....ае здрао..
Сега уште толку повеке се заљубив ,незнам дали е ради стажот,или сум опседната со тебе,или дека се замарам многу и си пишувам на форумот како што си пишуваат другите членови,со реплики и се со ред како што си оди на форумов а ти тоа го знаеш како оди оти имаш стаж.Мелпомена душо имам стаж на друг форум и таму имавме да ставаме титули право самите и се си мислев дека и тука е истото правило до пред малце,те молам не се оптоварувај премногу со мене што кажувам добивам впечаток дека се опседнуваш со мене несвесно а тоа не ти чини.
Дали напишал некој друг или не ама не знам зашто е твоја преокупација да се замараш и да проценуваш?
И ако ти е предлог за титули да нема можеше одма да пишеш без непотребни дофрлувања кон мене,ако имаш нешто да кажеш имаш инбокс дојди и пиши.
Имаш Харем дискотеки и пишувај колку сакаш.
Ех зар не разбра дека предлозите се да нема предлозисе изначитав 4 страни и ништо разбрав
кои се предлозите?
значи убај си се сегашните?Ех зар не разбра дека предлозите се да нема предлози
Убави си се, но забележав во темата за предлози беше даден предлог и пишувавме со еден член на темава. Го прашав и админот и и тој дозволи за темава.значи убај си се сегашните?