Здраво јас сум нова и ми треба ваше мислење и еден совет.
Има еден дечко и е трета година,учи во истото училиште каде што учам и јас.Порано искрено и не го забележував многу,но се се измени еден ден кога го погледнав подобро и од тој момент знам дека го сакам и што всушност значи зборот ЉУБОВ.Само тој ми е во мислите.По извесно време го адд. на фб. и ме прифати и се допишувавме,некогаш малку некогаш долго,но секогаш јас прва му пишував освен еднаш тој ми пиша и тоа по грешка.Му признав дека многу ми се свиѓа,но тој ми кажа дека има девојка.ДУри и се обидов да немислам на него,да почнам нов живот со друг,но се е попсто.Толку многу го сакм што дури и да побара да умрам за него би умрела,но тој не ме сака.Исто така планирам да му пратам писмо во кое ќе му признаам дека го сакам,јас имам храброст тоа и во лице да му го признаам,но сите мои пријателки ми велат дека тој не вреди за тоа и да го заборавам.Исто така дечкото пуши,пие и што е најлошо бидејки така имам слушнато тој се дрогира.Ве молам за еден искрен совет.Благодарам однапредomos
Мој совет ти е да не влегуваш во вакво друшство. Тој има девојка, и сама гледаш дека не те приметува. Сигурно си нека 16годишна тинејџерка - претпоставувам. Много лошо си постапила со тоа што си му признала дека го сакаш, дури ни писмото нема да ти помогне бидејќи дечкото ти ставил до знаење дека има девојка. Така да подобро да го заборавиш и да си најдеш некој друг, а верувам дека има милион кои би плачеле за твоето внимание.
Среќно.