Љубовни проблеми

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
девојче немој да се изрезилиш и ти ко онаа фросе на јутуб и себеси и него ќе го заебеш, батали го дечкото остај го нека си живее на раат плус има девојка. И како ти всушност знаеш што е љубов кога не го ни знаеш и не си имала ништо со него. Ова ти е најискрен совет
Да се надополнам: убаво ти кажале другарките само ти не сакаш да го прифатиш тоа али мораш да се помириш ќе ти помине ќе си најдеш друг

Eva

Староседелец
19 февруари 2012
107
100
1,043
Мислам дека не треба да жалиш по него..Има девојка. Потруди се да го заборавиш и сигурна сум дека ќе најдеш некој кој ќе биде вистинскиот за тебе ;) Ти држам палци. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: martin4etoooo

martin4etoooo

Нов член
12 април 2012
21
17
3
28
Se pojavi eden takov no jas mu kazav deka sakam drug:) osven toa toj e i zenkar i sekogas vo negovo drustvo im po 2-3 devojki :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Eva

Eva

Староседелец
19 февруари 2012
107
100
1,043
Абе ич не се секирај ;) Кога тогаш вистинската љубов ќе ти тропне на врата. Немој да патиш за некој кој не те заслужува....аа женкарите и да прифатеше пак ќе патеше....Тие те оставаат на пола пат...

• Ми се допаѓа
Реакции: martin4etoooo

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Не морало посебна тема за ова, ама ај, нека преместат модераторите.
Има девојка, пуши, пие, се дрогира. Кажи ми, каква иднина очекуваш со таков?
Сигурно нема на прво место ни да размислува за сериозни врски, не пак утре да формира семејство и да се грижи за истото.
Би умрела за него ако побара? Де молим те, кој што те сака би побарал од тебе да умреш?
Се гледа дека си мирна, романтична душа, а тој е сосема спротивно, не знам зошто сите такви девојчиња се залетувате по багабонти ни 2% што не ве фермаат.
Лоша ти е идејата со писмото. Само на исмевање ќе наидеш, ништо друго.
Трај си и ќе помине, најубавите години се пред тебе.

А да, ефективен начин баба ми на времето што ми го кажуваше: Кога ќе помислиш дека не можеш без него, замисли го кај што кења на шоља. Works every time.