Мислам за подобра прегледност не би било лошо да се стави една реска гранична линија помеѓу мислењето и потписот.
И да нема многу големи потписи сите автоматски што имаат слики да им се намалуваат во големина колку мојот. =)Мислам за подобра прегледност не би било лошо да се стави една реска гранична линија помеѓу мислењето и потписот.
Не е добар модератор оној што става многу теми без разлика колку се добри или лоши,најголемата така да ја наречам заслуга за добар модератор е освен со темите и со своето умерено понашање спрема членовите како за пример ке ја земам Lady blue бар за сега ми остави таков впечаток,да допринесе за доагање на нови членови и дорбо и смирено дочекување за на тој член да не му стане одбивно уште на почеток.Првичните теми на форумот се скоро секаде 80 проценти исти и не е тешко да се стават.Како и да е штета загубивме добар модератор..
А ти гласник си или си се величаш од друг профил?бароницата од толку со е лоша ги набави сите лични податоци од админот поповски за што доби закана за пријава хахааа, многу добро има кажано дека сака целосно да се избрише секој нејзин пост, па да се види колку ќе биде труло и пусто!
Целта на лајковите е ако некој пост ти се допадне, да кликнеш „Ми се допаѓа“, наместо пост кој ќе содржи само еден збор, како „Супер“.Не ќе е лошо модот за лајкчиња да се тргне, барем дури да се смират хормони. Или да се замени со златна репутација (не дека тогаш нема да биде исто.) Или најубаво мод со анонимни лајкови, ако веќе толку се битни, па да нема „На ти-дај ми“ туку само број на палци нагоре/надолу.
Немам посебни листи на членови де, ама премногу се силува копчето.
Колку што знам, поентата е да се истакне корисно мислење или некое со кое се сложуваме, а не на едно „Хехе“ да се залепат по 100, па членот да се прчи дека е форумска фаца. Не зборам стриктно за форумов, барем засега немам сретнато такви овде, ама од искуство по други форуми, лошо е.
Едит: Арно ме потсети ГоспоТ дека не може овде репутација. Ама не мора ни лајк43.
Не, ама може да се договориме да ги смениме тие со пофинтаџиски. Слободно предложувајте.Се согласувам и имаш еден лајк од мене А може и да се напраи овие потписиве да може да си пишеме по желба што сакаме или барем да се тргне ова „активен член“ многу глупо е