Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
предлагам некој од модераторите да отвори тема "Денес ме растажи или ме натажи..." , како што има тема за "денес ме насмеа"

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and Selma

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
а не... не сум отворила до сеа нема ни да отворам...ја само сакам да оставам мислења :)
некој модератор нека отвори ајт:)
(hug)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
http://forum.crnobelo.com/threads/Денес-ме-растажи-натажи.1901/ еве, ако имап рпедлог за воведот пиши ќе го изменам.

Фала (hug)

a као текст може нешо вакво :На оваа тема запишете ги нештата поради кои кожата ви се наежува, а очите ви се полнат со солзи...некоја случка, некоја прочитана книга...нешто од што ви затеперува срцето..

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
ај додатете еден под форум Војска да има таму теми за оружје, искуства од војска, приказни од војничјите денови и слично .... омилени оружја и слично ...:)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Не ќе е лошо модот за лајкчиња да се тргне, барем дури да се смират хормони. Или да се замени со златна репутација (не дека тогаш нема да биде исто.) Или најубаво мод со анонимни лајкови, ако веќе толку се битни, па да нема „На ти-дај ми“ туку само број на палци нагоре/надолу.
Немам посебни листи на членови де, ама премногу се силува копчето.
Колку што знам, поентата е да се истакне корисно мислење или некое со кое се сложуваме, а не на едно „Хехе“ да се залепат по 100, па членот да се прчи дека е форумска фаца. Не зборам стриктно за форумов, барем засега немам сретнато такви овде, ама од искуство по други форуми, лошо е.

Едит: Арно ме потсети ГоспоТ дека не може овде репутација. Ама не мора ни лајк43.

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Не ќе е лошо модот за лајкчиња да се тргне, барем дури да се смират хормони. Или да се замени со златна репутација (не дека тогаш нема да биде исто.) Или најубаво мод со анонимни лајкови, ако веќе толку се битни, па да нема „На ти-дај ми“ туку само број на палци нагоре/надолу.
Немам посебни листи на членови де, ама премногу се силува копчето.
Колку што знам, поентата е да се истакне корисно мислење или некое со кое се сложуваме, а не на едно „Хехе“ да се залепат по 100, па членот да се прчи дека е форумска фаца. Не зборам стриктно за форумов, барем засега немам сретнато такви овде, ама од искуство по други форуми, лошо е.
Се согласувам и имаш еден лајк од мене :D А може и да се напраи овие потписиве да може да си пишеме по желба што сакаме или барем да се тргне ова „активен член“ многу глупо е

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
А на дијалекти да нема по темите да се чисти тоа. Кој сака дијалект нека пишува кај него на ѕид и во порака. Ајт сикер.. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Мортидо and Ludaca