Пред 2 години на час по музичко професорката ме откри.
И од тогаш постојано си пејам некоја песничка.
А најмногу ми лежат оние песнички што се за пониски гласови, кај нема многу викање,
нешто како Goodbye My Lover од Џејмс Блант или Hotel California од Eagles. Исто и некои изворни македонски песни, како По друм одам мајче или Калино моме.
Иначе може некои предлози за слични песни на горенаведените? :rolleyes
Knockin on heaven door, нешто Ерик Клептон, Vaya con dios, Не кани ме....Не знам колкав талент имам, зашто не ме бива за секоја песна.Пред 2 години на час по музичко професорката ме откри.
И од тогаш постојано си пејам некоја песничка.
А најмногу ми лежат оние песнички што се за пониски гласови, кај нема многу викање,
нешто како Goodbye My Lover од Џејмс Блант или Hotel California од Eagles. Исто и некои изворни македонски песни, како По друм одам мајче или Калино моме.
Иначе може некои предлози за слични песни на горенаведените? :rolleyes
Knockin on a heaven's door ја имам пробано. Може да се рече дека донекаде ми одговара, исто и не кани ме, а од Ерик Клептон, нешо поконкретно? и за Vaya Con Dios ќе ја пробам деновиве, па ќе ти кажам како оди.Knockin on heaven door, нешто Ерик Клептон, Vaya con dios, Не кани ме....
Фала за предлозите. 
Обожавам да си пеам, ме исполнува пеењетоооооо!!!! лалалалалалалаааа 
во хорот сум од 6 одд... прво пеев 1 глас, после во средно бев 3, но сега некако пак како повеќе да ми лежат песните со повисоки тонови... кога бев во средно исто така и профосорот по музика мене и уште едно фруго девојче не тераше на часовите да пееме :rolleyes