Spencer Reid - Criminal Minds
Најпаметен и најинспиративен лик. Да, совршен е.
Најпаметен и најинспиративен лик. Да, совршен е.
Имам нов омилен лик, а тоа е Dwight од The Office.
Не знам зошто ми требаше толку време да ја почнам серијава, ама сега ми е заразна, посебно ликов. Секоја сцена со него е прајслес, почнувајќи од самата фаца, па до бисерите што ги тресе.
Мислам, изгледав само две сезони т.е. околу 30ина епизоди, па не можам тотално да го опишам пошто не знам натака уште што ќе прави, но дефинитивно и ова беше доволно за да ми стане омилен.
Мрднат, добродушен, лекоумен, со најчудните интереси на свет (кои постојано се менуваат), но и навистина добар пријател, иако поради чудниот карактер може не делува така од прва.
Врв од ликчина.
Џерманац је, јесте. Јас како повеќе гледам, толку поомилен ми станува. Не можеле поиспрден да го направат.Ги имам гледано и британската и америчката но во овој случај, изненадувачки, морам да признам дека америчката е подобра. Двајт беше германец по потекло мислам, симпатично манијакален лик
Џерманац је, јесте. Јас како повеќе гледам, толку поомилен ми станува. Не можеле поиспрден да го направат.
Душичка, толку е наивен и пожртвуван, а спакуван баш во манијакален тип од 2 метра, па комбинација снова е.
Британската може после оваа ќе ја гледам, ама не знам како би ми се допаднала, иако Рики Џервејз ми е прилично смешен.