Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
се што сум сакал да ти кажам ... кажано е, не сум човек што крие емоции ...ти тоа најдобро го знаеш !!!
така да , сега само постирам ради реда ! (happy)

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
и реков сакам нешо да ти кажам
па кажи
ама не се кажува
него?
се покажува
ајде
ја бакнав
можеби помислила дека ќе бидам ексибиционист, кој да го знае денес, оти... кој бре не сака бакнеж у моменти кога градот спие?
ај кажите, грешам ли?????

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Можеш одма да паднеш во вода, ти и се твое, само ако сакам... Не знам зошто не сакам. Не се сфаќам во некои ситуации.
Не знам ни ова што е. Љубов не е или пак е?! Кажи ми ти, докажи ми.
Тоа ти е специјалност, докажување на кажаното. Сега не ти требаат формули и равенки, ти треба многу малку.
Не знаеш, не си свесен за ништо. Таква сум, нема да ти признаам. Ќе молчам засекогаш.
Ова ќе ме отруе што и да е. Љубов, страст, привлечност...
Оди по ѓаволите!

marjan

Истакнат Член
13 февруари 2012
489
657
93
Bitol, Bitola, Macedonia
Можеш одма да паднеш во вода, ти и се твое, само ако сакам... Не знам зошто не сакам. Не се сфаќам во некои ситуации.
Не знам ни ова што е. Љубов не е или пак е?! Кажи ми ти, докажи ми.
Тоа ти е специјалност, докажување на кажаното. Сега не ти требаат формули и равенки, ти треба многу малку.
Не знаеш, не си свесен за ништо. Таква сум, нема да ти признаам. Ќе молчам засекогаш.
Ова ќе ме отруе што и да е. Љубов, страст, привлечност...
Оди по ѓаволите!
хахаха како не се свакаш или има нешто или нема (happy)

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
се‘ смеам, се смеам,
освен
да тонам
во тоновите
кои се ти, тебе, твое
а веќе касно е
за тренинг, тежок тренинг
да постанам немузикален
тешко е, навистина

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Си идам другиот вторник, праи шо ке праиш уште недела дена, после јас ке ти кажам шо да праиш. И да ми недостигаш али било и полошо па поминало, ке го издржиме и ова. Не заборавај дека те чека долга прошетка по продавници, не се лути братти е крив за ова, тој ме покани на роденден, а кој друг го познава братти боље од тебе?

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
мораше пак да се вратиш? дали мораше...таман се навикнав да не те гледам.....сега мора да те гледам! :mad: :stomp

MarGrey

Нов член
24 февруари 2012
21
21
3
34
Сакам да ти кажам дека вчера топ си поминав.. Одамна ме нема некој така бакнувано:mstickle ..мммммм Ете само тоа :) само тебе моментално не сум ти воопшто во план ... :eek